Forumul celor nou intrati > Prezentare nou intrati

De ce suntem single ?

<< < (250/417) > >>

neo:
bitek-vezi tu ,asta asteapta femeile de la barbati,sa devina eroi,sa scoata diamantele din funfu" pamantului...ori prea putini reusim asta..sau macar sa le slefuim ,sa devina ele stalucitoare...hm...de-aia indragostim de ele si le iubim ca orbii:)))

steliana:

--- Citat din: luciamanta din Vineri, 29 Iunie 2012, 15:01 ---   Single ori în cuplu, important este să fim sănătoşi, să trăim frumos... Cred că este la fel de important să ne asumăm propria viaţă şi cu bune şi cu rele. În ceea ce mă priveşte, este adevărat că am unele probleme cu îndrăgostirea, parcă nu mă mai pot îndrăgosti. Poate eu una nu mi-am iertat unele greşeli, poate percepţia mea asupra oamenilor nu este corectă... Trebuie să învăţ să mă reîndrăgostesc de oameni.

--- Terminare citat ---

esti o fericita!? si lumina de unde iti vine? un om care nu iubeste e pamantiu. ma indragostesc si de cana din care beau apa,

nickyblu:

--- Citat din: steliana din Vineri, 29 Iunie 2012, 16:00 ---un om care nu iubeste e pamantiu.

--- Terminare citat ---
Asa este, e chiar trist, palid si tras la fata, exact ca in bancul respectiv :)

almi_gabi:

--- Citat din: neo din Vineri, 29 Iunie 2012, 15:33 ---bitek-vezi tu ,asta asteapta femeile de la barbati,sa devina eroi,sa scoata diamantele din funfu" pamantului...ori prea putini reusim asta..sau macar sa le slefuim ,sa devina ele stalucitoare...hm...de-aia indragostim de ele si le iubim ca orbii:)))

--- Terminare citat ---

neh, s-au inventat cristalele swarovski si ne luam singure   :magic:

victor_:
Nimeni nu e single.
Nu mai mult de o zi! ;)

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă