Forumul celor nou intrati > Prezentare nou intrati
De ce suntem single ?
micaela:
--- Citat din: neo din Vineri, 29 Iunie 2012, 12:55 ---:)))-vezi,micaela,de-aia ai sa ramai singura,ptr ca* ma simt libera, linistita, impacata cu mine.:*...frumusetea este sa traiesti in doi si sa te simti libera,linistita si-macata cu tine... este greu,dar nu imposibil...
--- Terminare citat ---
esti profet? de unde stii ca o sa raman singura? :P
asa ma simt acum. dar sigur ca, daca as gasi un om care sa-mi infrumusteze libertatea, sa nu-mi strice linistea si am avea si celalalte ingrediente necesare, nu m-as crampona de singuratate. :) Insa in momentul asta, ziceam, mi se pare muuult mai multumitoare o singuratate linistita si frumoasa decat un compromis in doi.
Culmea e ca inainte credeam despre mine ca sunt facuta sa traiesc in cuplu, fiindca sunt o familista convinsa. Experienta singuratatii mi-a schimbat olecutza opinia. ;D
micaela:
--- Citat din: bitek din Vineri, 29 Iunie 2012, 13:12 --- Sau nu :).
--- Terminare citat ---
depinde care doi. ;D
neo:
1-micaela...uneori le mai nimeresc... tu cred ca ai extras nuanta corect-sa nu mai fi singura...poate nu te simti bine in doi ,ci intre doi:)))...sa nu ma bati,da!?:)))
2-bitek-tu esti de gen neutru?...oops!...
pentru toti...ca-mi sunteti dragi...
Wonderful Chill Out Music - Elmara Native American [HD]
micaela:
ntza. sunt din aluat "one man's woman". :buck2:
neo:
hm...:))))...suntem singurei p-aci!...oare o sa dam de banuit?!:))))...si ici ,si dincolo...aham,si eu tot pe aceiasi idee merg,ca a ta,dar invers::P
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă