Forumul celor nou intrati > Prezentare nou intrati
De ce suntem single ?
bit:
Nu tre`sa fie neaparat prostie, zic io. E si aia, nu zic nu, ca fara aroma ei, n-ar mai avea lumea farmec ;D dar sunt situatii cand ne debusolam si fara sa ne tampim. Si (uite asa devin redundantant), chiar si in situatia asta caut s-o scot la un capat cat mai omeneste posibil. :).
steliana:
pai, da! ca doar nu e nimeni tampit sa traga de punctul finish spre el. chiar daca asta e posibil!
micaela:
pentru ca intr-o zi am simtit acut ceea ce scrie in articolul de mai jos, m-am intrebat daca mai pot trai asa pana la sfarsit. raspunsul pe care l-am simtit foarte categoric a fost "nu" si atunci am luat decizia sa divortez, dupa multi ani de nemultumire. aparent aveam toate "datele" fericirii, numai ca, atunci cand ma uitam in interiorul meu, plangeam cam mult... privita din exterior, unora decizia mea li s-a parut "o nebunie", pentru mine a fost un mare curaj si, desi ulterior am trecut printr-o perioada "de iad", acum ma simt mult, mult mai bine decat inainte. :) ma simt libera, linistita, impacata cu mine.
desi "usurel", continutul articolului este un mare adevar si de aceea vi-l postez.
http://cupersonalitate.ro/traieste-in-stilul-tau-si-gusta-diferenta
neo:
:)))-vezi,micaela,de-aia ai sa ramai singura,ptr ca* ma simt libera, linistita, impacata cu mine.:*...frumusetea este sa traiesti in doi si sa te simti libera,linistita si-macata cu tine... este greu,dar nu imposibil...
bit:
--- Citat din: neo din Vineri, 29 Iunie 2012, 12:55 ---...frumusetea este sa traiesti in doi...
--- Terminare citat ---
Sau nu :).
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă