Autor Subiect: Invitatie la cafea!  (Citit de 580251 ori)

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline micaela

• Hero Member
  • Mesaje postate: 6590
Re: Invitatie la cafea!
« Răspuns #2745 : Duminică, 25 Martie 2012, 12:10 »
 ;D duduia a inteles ca-ti place cafeaua dulce. n-a stiut sigur cat de...  ;D

Offline bit

• Hero Member
  • Mesaje postate: 3015
« Răspuns #2746 : Duminică, 25 Martie 2012, 12:20 »
(cand a adus zaharul) Creca a fost un apropos subtire (si invidios, daca mi-aduc io aminte de chelnerita) la silueta lui Gabi... ;D

Offline micaela

• Hero Member
  • Mesaje postate: 6590
« Răspuns #2747 : Miercuri, 28 Martie 2012, 07:34 »
 creca m-am trezit prea devreme. nu abureste nimica pe aici. niciun expresso, niciun capuccino, nicio frapata...  :buck2:a culc la loc.  :)

luciamanta

• Vizitator
« Răspuns #2748 : Marți, 03 Aprilie 2012, 10:13 »

Cafeaua de Dan Iliescu

Poţi bea cafea, în multe feluri
Aroma ei, mereu e diferită
Depinde de momente sau de ţeluri
Sau dacă ai, o inimă zdrobită

O bei de dimineaţă, la ziar
Adusă de frumoasa ta soţie
Atunci nu are gust aşa amar
Are aromă dulce, ce te-mbie

Sau poţi s-o bei mai repede, grăbit
Cu graba dintre două trenuri
Atunci o bei mecanic, nesimţit
Păsându-ţi doar de vreme, nu de vremuri

Se poate bea cafeaua, la taifas
La o ţigare şi la o şuetă
Atunci cafeaua, este un popas
O evadare din lumea cea concretă

Poţi bea cafea, în bar cu doi prieteni
Să-ntârzii somnul venit prea de devreme
Şi la servici o bei cu drag, de-asemeni
Ca şeful să nu vadă că ţi-e lene

Cafeaua dulce şi cu gust de ciocolată
Se bea, cel mai frumos, de dimineaţă
Când noaptea ce-a trecut a fost furată
Şi când iubirea-ţi dă alt chef de viaţă

Când ochii tăi inchişi sunt, încă
Şi simţi în nări mirosul aromat
Când ai în minte dragostea adâncă
Ce toată noaptea te-a înconjurat

Şi când un glas, ce-l ştii, din şoapte
Îţi spune în mirosul de cafea
-A fost iubito cea mai dulce noapte!
Trezeşte-te şi hai să bem din ea!

luciamanta

• Vizitator
« Răspuns #2749 : Miercuri, 04 Aprilie 2012, 05:38 »
Bună foarte de dimineaţă! Vă rog frumos să serviţi! Vă doresc o zi însorită, cu bucurii şi reuşite! Şi să aveţi poftă de viaţă!

Offline Monique

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 274
« Răspuns #2750 : Miercuri, 04 Aprilie 2012, 07:02 »
Multumim Luci; sa ai parte de o zi insorita!

luciamanta

• Vizitator
« Răspuns #2751 : Joi, 05 Aprilie 2012, 09:26 »
Vă doresc o zi frumoasă si vă rog să serviţi o cafea foarte bună! Şi gândiţi-vă că viaţa noastră ar trebui să fie precum o cafea foarte bună! De ce? Vă invit să citiţi rândurile de mai jos.

Un grup de oameni de succes în apogeul carierei lor, toţi având joburi şi poziţii de vis, maşini şi case, au făcut o vizită unui fost profesor din facultate. Discuţia a alunecat treptat spre cât de stresantă şi obositoare e viaţa zi de zi.

Profesorul i-a întrebat dacă vor să bea o cafea bună şi s-a întors din bucatarie cu un vas mare plin cu cafea şi o mulţime de ceşti. Unele erau din porţelan fin, altele din sticlă, plastic, unele arătând normal, altele foarte delicate şi scumpe, unele cu inserţii aurite, altele cu toarta ciobită, şi i-a rugat pe fiecare să se servească.

Când toţi aveau câte o ceaşcă de cafea în mână profesorul le-a zis: Dacă aţi observat fiecare dintre voi a pus cafea în câte o ceaşcă scumpă şi fină lăsând ceştile simple şi ieftine goale pe masă. E normal să vreţi ceea ce e mai bun în viaţă, dar tocmai asta e sursa problemelor şi a stresului pe care îl aveţi zi de zi.

Nu contează ce ceaşcă ai ales, cafeaua are acelaşi gust. Ceaşca nu adaugă nicio calitate cafelei. În cele mai multe cazuri o face doar să fie mai scumpă sau, în alte cazuri, nu putem vedea ce e de fapt înăuntru. Ceea ce aţi vrut voi de fapt a fost cafeaua, nu ceaşca şi totuşi, inconştient, aţi ales cele mai scumpe şi bune ceşti. Şi apoi aţi început să vă uitaţi la ceaşca celuilalt gândindu-vă că e mai frumoasă decât a voastră.

Viaţa e ca o cafea bună: jobul, banii, cariera, maşina, casa, hainele, poziţia în societate sunt ceştile. Doar ne ajută să ne trăim viaţa, dar nu sunt VIAŢA. Hainele pe care le avem, poziţia în societate şi banii nu înseamnă viaţa. Doar ne ajută să trăim viaţa. Nu definesc ceea ce înseamnă viaţa. Din contră, majoritatea oamenilor care au mult, sunt invidioşi pe alţii care au mai mult şi nu reuşesc să se bucure de ceea ce au.

Câteodată concentrându-ne doar pe ceaşcă, uităm să savurăm cafeaua.

Savuraţi cafeaua, nu ceştile! Cei mai fericiţi oameni nu sunt cei care au cele mai multe lucruri. Cei mai fericiţi oameni ştiu să se bucure cât mai mult de ceea ce au, acolo unde au, în momentul prezent. Ei fac viaţa să fie frumoasă.

sursa:ozibuna.net

Offline Guesswho

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1907
« Răspuns #2752 : Joi, 05 Aprilie 2012, 10:46 »
frumos spus, luciamanta  :)
a propos de cani, am un "pitic" pe creier cu tema asta, imi place sa colectionez cani, doar din cele mari...si doar speciale, nu orice...am vazut cana asta pe net si mi s-a pus pata acum vreun an, am comandat-o si de atunci ea e "the one"...
ea e "inculpata" ::)
on-topic: de stresata ce sunt, azi mi-am facut si-o cafea  :uglystupid2:...ca sa ma calmez  |o
Toata lumea iti vrea binele. Nu lasa pe nimeni sa ti-l ia!

Caroline

• Vizitator
« Răspuns #2753 : Joi, 05 Aprilie 2012, 22:25 »
Azi mi-am luat o noua cana cu fluturi de la Muzeul de Stiinte Naturale. De maine, o inlocuiesc pe cea veche.  :smitten:

Offline almi_gabi

• Hero Member
  • Mesaje postate: 7628
« Răspuns #2754 : Vineri, 06 Aprilie 2012, 07:41 »
Carolina cana o sa fie pentru cafea sper !!!  :D
apropo de muzee, am vazut un mic reportaj despre saptamana altfel in care ii prezenta pe ghizii muzeelor si despre cat de mult merg saptamana asta ; calculau traseul pe care il parcurg la un tur de muzeul cu un grup si apoi de cate ori il reiau in aceasi zi ; toti recunosteau ca sunt obositi dar ca ceea ce fac le place, ca sunt incantati de intrebarile copiilor si ca oboseala nu mai conteaza

Mari_a

• Vizitator
« Răspuns #2755 : Vineri, 06 Aprilie 2012, 09:28 »
Si eu am o cana care-i "cana mea de cafea - nu pune nimeni mana pe ea" (doar pisica-si mai baga mustatile din cand in cand! dar nu bea, doar o miroase). Uite de-astea mi-ar placea:

Caroline

• Vizitator
« Răspuns #2756 : Vineri, 06 Aprilie 2012, 09:58 »
Carolina cana o sa fie pentru cafea sper !!!  :D

Da' pentru ce altceva?  :o Cana am inaugurat-o azi dimineata, o sa ma straduiesc sa-i fac si o poza, ca sa fiu on-topic!  ;D

Off topic, confirm ca asa a fost. Saptamana asta, scolile s-au golit si s-au umplut orasele, muzeele, stadioanele, parcurile si padurile de copii. Copiii au avut un impact deosebit pe unde am fost, toata lumea ne-a ajutat benevol. Ieri, Sibiul era plin de grupuri de copii cu profesori. Insa nu numai ghizii muzeelor, ci si profesorii, invatatorii si educatorii au facut intre 5 si 10 km pe jos zilnic. Cu autocare sau microbuze, nu mai socotesc.  :)

Offline almi_gabi

• Hero Member
  • Mesaje postate: 7628
« Răspuns #2757 : Vineri, 06 Aprilie 2012, 11:02 »
Caffeine Kick

ce haioase (sofisticate cum le descrie acolo  :coolsmiley: ), imi plac ; si eu mi-as baga mustatile prin ele  :thumbup:

silviu

• Vizitator
« Răspuns #2758 : Vineri, 06 Aprilie 2012, 11:55 »
frumos spus, luciamanta  :)
a propos de cani, am un "pitic" pe creier cu tema asta, imi place sa colectionez cani, doar din cele mari...
mai bine colectionai masini. din cele mici si cu cai multi. parerea mea.

Caroline

• Vizitator
« Răspuns #2759 : Vineri, 06 Aprilie 2012, 15:16 »
mai bine colectionai masini. din cele mici si cu cai multi. parerea mea.

Si eu is cu canile... de prin toate locurile pe unde merg. ;) Avantajul e ca te poti bucura de ele si daca n-ai enspe garaje.  ;D