Arhiva > Arhiva

Influenta parintilor

<< < (2/7) > >>

admin:
O idee foarte buna, deschide un topic cu nume sugestiv poate "De ce am ramas singur" este potrivit. Daca nu ti se pare suficient de explicit posteaza-l sub un titlu pe care-l alegi

maria171:
mie mama imi spunea: tu nu esti frumoasa, trebuie sa te faci frumoasa
ea asa considera ca trebuie sa ma faca sa ma ingrijesc
numai ca eu am luat doar prima parte cu " nu esti frumoasa" si mereu am considerat ca celelalte fete imi sunt superioare
imi era greu sa cred ca unui baiat poate sa ii placa de mine, cand lumea e plina de frumuseti
asta e doar un exemplu, ca sa putem intelege ce vreau sa spun
de aici intrebarea : pana unde putem merge in a " incuraja "  un copil ?
eu nu am copii, dar stiu ca ... copilaria e f importanta in dezvoltarea ulterioara
azi dimineata in tramvai ma gandeam la povestea asta
si ma mai gandeam la copii din casele de copii
daca eu care m-am simtit un copil iubit, am astfel de tare, cum sunt ei, care stiu ca nu i-a vrut nimeni?
ce poti scoate dintr-un copil adoptat?
am pus o gramada de intrebari
si tare as dori sa citesc comentarii cat mai multe
chiar ma intereseaza parerile voastre

admin:
Daca ai vedea "The Rebels" un documentar care suprinde real, fara interventia unui reporter sau a unui scenarist, viata unei fetite crescuta in orfelinat si a uneia care avea tot confortul, dar la 13 ani, era deja o protestatara si o rebela. M-a impresionat tare mult sa vad o realitate asa cum este ea, netrucata, nefinisata, fara aspect comercial. Si era ceva necunoscut mie. Filmul s-a produs in cadrul Aristoteles Workshop, de o echipa de absolventi de regie. Exceptional!

almi_gabi:
Părinţii, oricum ai privi lucrurile sunt cei mai apropriaţi de tine. Cred că nimeni nu este ca o mamă. Ea este cea care îşi face griji, care te apără, care te sprijină, care te îndrumă, care te învaţă......

Părinţii sunt de fapt moştenirea noastră cea mai de preţ.

marcutza:
@awana :)
mama mea nu m-a inteles, nu a fost langa mine ca femeie, ca si copil, nimic din toate astea :) asa ca nu pot spune aceleasi lucruri.

:)

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă