Arhiva > Arhiva
Experientele de viata
luciamanta:
--- Citat din: rocky din Luni, 14 Mai 2012, 19:19 ---
concluzia a fost ca prefer sa dispar in grecia vreo 2 saptamini in perioada asta, decit sa stau sa ma cert cu ei si sa ma enervez degeaba :)
--- Terminare citat ---
Tot răul spre bine, rocky. :)
luciamanta:
--- Citat din: steliana din Luni, 14 Mai 2012, 20:22 ---pasii de istorie raman la locul lor; din cadoul de azi elimin misterul de maine si vreau ca haltele sa nu incetineasca trenul ...
stati linistiti, il mentin la viteza optima nederaierii ;D
--- Terminare citat ---
Steliana, aşa să faci! :)
luciamanta:
Intuiţia. De multe ori m-am intrebat de unde provine intuitia? Din vreun fenomen paranormal? Din corpurile noastre? Si in final am inceput sa inteleg ca intuitia o capeti prin experientă. La mine funcţionează intuiţia, acel sentiment ciudat care mă face să ştiu de la prima întâlnire cu cineva că repectiva persoană imi vrea binele sau răul. Nu mi-am putut explica aceasta presimtire, care m-a ajutat in viata, in cele mai complicate situatii (examene, interventii chirurgicale, etc.).
Caroline:
Cum sa fie paranormal cand toate animalele (si s-a dovedit recent ca pana si plantele raspund diferit al sentimente diferite) simt daca vrei sa le faci rau sau nu, daca le esti ierarhic superior mental sau nu, daca exista sau nu compatibilitate... etc.
Exista multe simturi, ca intuitia, pe care le-am "pierdut", ca pret al civilizatiei. Nu ne impiedica nimeni sa le reinvatam... stau in natura noastra. :)
steliana:
--- Citat din: luciamanta din Luni, 21 Mai 2012, 23:04 --- Intuiţia. De multe ori m-am intrebat de unde provine intuitia? Din vreun fenomen paranormal? Din corpurile noastre? Si in final am inceput sa inteleg ca intuitia o capeti prin experientă. La mine funcţionează intuiţia, acel sentiment ciudat care mă face să ştiu de la prima întâlnire cu cineva că repectiva persoană imi vrea binele sau răul. Nu mi-am putut explica aceasta presimtire, care m-a ajutat in viata, in cele mai complicate situatii (examene, interventii chirurgicale, etc.).
--- Terminare citat ---
observa ce se intampla atunci cand o ignori! ;) vei avea toate raspunsurile lui, de ce?
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă