Arhiva > Arhiva
Experientele de viata
NICOLAE:
...hm ,nu stiam ca ofiterii de informatii sunt asa de senssibili si poetici....(de ele stiam :)) . .....deci atentie fetelor.....
Caroline:
Toti suntem, inainte de toate (inainte de a fi ei sau ele, ofiteri de informatii sau manipulati etc.) oameni.
rocky:
recent m-am ales cu permisul suspendat (in deplasare de servici) si culmea chiar ma simt f bine de ideea ca o sa fiu pieton pt 30 de zile la modul in care eu nu stiu ce inseamna transport in comun inafara de avion de mai bine de 10 ani ...
deja am aranjat de sofer si masina pt aceasta perioada, dar ce ma intriga este ca mai stresati sint sefii mei ca va fi dificil sa ma deplasez pe teren (adica nu mai pot fi "om de detoate") si ma voi rezuma doar la munca mea, lucru care consider ca ar trebui sa se intimple in mod normal, nu doar in cazuri de exceptie
concluzia a fost ca prefer sa dispar in grecia vreo 2 saptamini in perioada asta, decit sa stau sa ma cert cu ei si sa ma enervez degeaba :)
Guesswho:
--- Citat din: rocky din Luni, 14 Mai 2012, 19:19 ---concluzia a fost ca prefer sa dispar in grecia vreo 2 saptamini in perioada asta, decit sa stau sa ma cert cu ei si sa ma enervez degeaba :)
--- Terminare citat ---
inteleapta decizie, rocky
distractie maxima :thumbup:
steliana:
--- Citat din: luciamanta din Duminică, 13 Mai 2012, 15:31 --- Trebuie să ţii cont că viata nu este o cursă, ci o călătorie care trebuie savurată pas cu pas. Ieri e istorie. Mâine e mister. AZI e un CADOU. Să te bucuri de el, chiar dacă te afli în ultima haltă, iar mai devreme sau mai târziu, inevitabil trenul vieţii se va opri pentru fiecare dintre noi.
--- Terminare citat ---
pasii de istorie raman la locul lor; din cadoul de azi elimin misterul de maine si vreau ca haltele sa nu incetineasca trenul ...
stati linistiti, il mentin la viteza optima nederaierii ;D
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă