Inchid calculatorul, sper ca toata lumea stie unde si cu ce ajunge. Asa cum va spuneam am sa incerc sa ajung inainte tuturor, intentionam sa plec la 8.00 din Sibiu, insapPlecarea se va amana un pic, am un grup cu facturare individuala si chiar daca am stat seara asta sa pregatesc cateva zeci de facturi, maine tot o sa-mi mai ia ceva timp pana le dau la semnat si incasez. Apreciez ca o sa plec in jur de ora 9.00 - 9.30 - deci am sa ajung la 12.30 - 13.00 la Bran. Daca cineva ajunge inaintea mea, sa ma sune, numarul meu il stiiti 0745 106501.
Am terminat cumparaturile, am incarcat masina, asa ca nu-mi ramane decat, ca si voua, drumul. Se anunta 4 grade maine, 5 grade dar cu ceva averse sambata, tot pozitive duminica, dar cu risc de ninsoare slaba. Noptile nu sunt reci, intre 0 si -4 grade, ceea ce e ok, ne-am obisnuit deja cu mai rau. Maine cand ajungem ne cunoastem si incepem sarbatorile de gratar, cu vin fiert evident.
O sa aduc ceva montaje si filmulete din taberele anterioare si pana vine Radu cu muzica, ne putem uita la ce am pregatit.
Drum bun si sa ne vedem cu bine! Si nu uitati: acolo suntem toti veseli!!!!!!!!!!!!!!!!!!!