Autor Subiect: Tabara New Entry 24 - 26 februarie 2012  (Citit de 51468 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline admin

• Administrator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 13799
Re: Tabara New Entry 24 - 26 februarie 2012
« Răspuns #120 : Joi, 16 Februarie 2012, 07:51 »
Valaura,am sa te pun in contact cu Tatiana pt a regla intre voi partea financiara. Ii achiti ei si astfel ii preiei direct locul. Din pacate nu o sa-ti pot da contactul decat spre noapte cand ma intorc acasa.Acum iti scriu de pe tf si nu am acces la baza de date.

Offline oti

• Full Member
  • Mesaje postate: 210
« Răspuns #121 : Vineri, 17 Februarie 2012, 20:23 »
buna dragilor,
si eu stau cu ochii pe starea vremii si credeti-ma ca ma zgribulesc la fiecare adiere de vant anuntata.
imi place iarna, este un anotimp minunat, alb, curat, linistit, dar anul acesta mi-a pus capac.
am facut pirtie anul asta cat pentru toata viata. de trei saptamani nu mai merg la sala, ca-mi fac antrenamentul prin curte. si cand termin trece plugul pe strada si mi-a acoperit poarta. :tickedoff: e minunat! :-\
azi am fost la brasov cu masina mica si mare mi-a fost mirarea ca drumul arata excelent - mai curat ca vara. nu a fost nici aglomerat.
deci in stare perfecta. am capatat curaj si daca nu sunt modificari ale vremii voi pleca cu masina mica spre bran. mai trebuie sa sta ma hotarasc ce traseu sa aleg: pe brasov sau pe predeal.
deci, curaj fete si baieti ca ne asteapta zapada pentru joaca! O0
Pasul indispensabil pentru a obtine lucrurile pe care ti le doresti in viata este acesta: hotaraste-te ce vrei.

Offline admin

• Administrator
  • Hero Member
« Răspuns #122 : Luni, 20 Februarie 2012, 19:06 »
Pai sa incepem sa intram incet - incet in atmosfera de tabara. Si primul lucru care o va incalzi este...vremea. Se pare ca vom avea temperaturi pozitive in week-end, nu mai ninge pana atunci, starea drumurilor este deja una buna, asa ca nu avem motive decat de bucurie.

Singura care mi-a comunicat modul in care v-a calatori pana acolo este Mari_a, ceea ce inseamna ca toti v-ati stabilit si rezolvat deplasarea pana la Bran.

Eu am sa fac cumparaturile pt grill si pt mic dejunul de vineri si sambata si am sa sosesc in Bran pana la ora 12.00, astfel incat sa fiu acolo cand sositi voi. Daca cineva ajunge mai devreme, il rog sa-mi comunice, astfel incat sa nu fie nevoit sa ma astepte.

Trei dintre participantii inscrisi mi-au comunicat ca nu pot ajunge din cauza unor probleme de familie. Maine reiau lista si vedem exact cati suntem si mai postez odata pe forum lista finala.

In ceea ce priveste cazarea, dupa cate stiiti se face in camere duble. Necunoscandu-va, nu vreau sa stabilesc aleator cu cine sta fiecare in camera. Poate pe drum, venind impreuna, legati deja prietenii - am sa tin cont de acest lucru, in masura in care imi comunicati alegerea voastra.

Ultimii inscrisi au sa stea, asa cum am comunicat din faza de inscriere - cu mine, in corpul al doilea de cladire.

Cu prepararea celorlalte mese, urmeaza sa discutam la fata locului. Avem si optiunea unei mese luate undeva langa Castel.

Programul are sa fie cel pe care deja l-am postat pe acest topic, maine am sa-l reiau cu detaliile necesare.

Radu, pe tine am sa te sun pt a vedea in ce masura ne poti ajuta cu karaoke si muzica. Ce trebuie sa aduc eu, ce ai tu.

Sa va pregatiti cu haine mai sport, lejere, daca timpul este frumos o sa iesim la plimbare. Este pacat de un asa peisaj sa-l vedem doar de pe fereastra.

Maine dupa ce discut cu proprietarul o sa va comunic si ce facilitati are pensiunea, poate va ajuta unele informatii suplimentare.

Va urez un somn usor si sa va ganditi deja la ...Bran!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Offline cristina34

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 8
« Răspuns #123 : Marți, 21 Februarie 2012, 09:26 »
buna
cei din Bucuresti, cu ce ajungeti la Bran?
mai are cineva un loc pentru mine?
multumesc
cristina

Offline admin

• Administrator
  • Hero Member
« Răspuns #124 : Marți, 21 Februarie 2012, 11:10 »
Lista finala de participanti:
1   Doina B   rosiorii de vede
2   Zizi Z   rosiorii de vede
3   Anca A   Sibiu
4   Maria M   Bucuresti
5   Cristina T   Bucuresti
6   Aura T    Constanta
7   Elena G   Bucuresti
8   Catalina P   Bucuresti
9   Mihaela M   Braila
10   Iuliana L   Sighisoara
11   Delia L   Brasov
12   Luiza P   Bucuresti
13   Mirela I   Campina
14   Otilia B   Campina
15   Mihaela N   Bucuresti
16   Diana M   Bucuresti
17   Cristina A   Bucuresti
18   Nicolae S   Constanta
19   Radu           Bucuresti
20   Florin I   Bucuresti
21   Gigi           Sibiu

Offline admin

• Administrator
  • Hero Member
« Răspuns #125 : Marți, 21 Februarie 2012, 11:40 »
Am discutat la pensiune si avem acolo:
- wireless free
- o sufragerie mare in care putem tine petrecerile
- tacamuri, vesela de preparare si de servire a mesei

Am deja lista de aprovizionare facuta, asa cum va spuneam vineri seara o sa facem un grill cu piept de pui, cotlet si mititei, garnitura de cartofi si salata de muraturi, iar pt micul dejun de sambata si duminica vor fi cafea, ceai, lapte, oua, cremvursti, carnati (o sa iau si niste zeama de varza cu mine pt a-i fierbe in ea), jumeri, slanina de casa, telemea, zacusca de cas, gem. O sa aduc si 4 paini mari din cele din care pregatesc la Sibiel in cuptorul taranesc de afara.

Pentru restul de mese (pranz si cina de sambata) asa cum va spuneam avem 2 optiuni: sa luam masa undeva in zona, sau sa se pregateasca ceva in pensiunea in care stam. Decidem vineri seara.

In privinta bauturilor: fiecare sa-si aduca apa, suc, ceea ce stie ca de regula consuma. Cu bauturi alcoolice: am sa aduc de la mine de acasa niste vin pt fiert si tuica. Daca aveti pe acasa, puteti face la fel.

Grill-ul are sa inceapa undeva in jur de ora 17.00 - astfel incat sa putem servi masa in jur de ora 18.30 - 19.00. De aceea este bine sa ajungeti in jur de ora 16.00 la pensiune, cel tarziu la 19.00 cand se va servi mixed grillul. Carnea nu mai poate fi reincalzita si nimeni nu poate garanta la masa campeneasca ce ramane pt cei care nu participa la masa in acelasi moment cu ceilalti - ca la orice masa tip bufet, de altfel.

Pana la ora de servire a mesei, as fi dorit sa facem acel joc al cunoasterii, care foarte usor si rapid da posibilitatea unei conversatii scurte intre fiecare dintre cei prezenti. Este important pt a nu ne ajuta de introduceri protocalare, eu sunt X....si eu sunt Y.....De aceea am rugamintea si organizati-va transportul si ajungerea la pensiune in timp util.

Prima seara o sa va prezint cateva filmulete si poze din primele tabere si din alte actiuni, asta nu prea mult sa nu plictiseasca. Avem apoi posibilitatea unei mici sau mai mari petreceri acolo, functie de cum rezistati fizic.

A doua zi mergem pana la Bran, vizitam Castelul, mai facem o plimbare in zona si ne intaorcem pt masa de pranz, pregatita sau luata acolo in jur.

Dupa amiaza vreau sa fie ceva mai fun, pregatesc cate ceva, daca mai aveti si voi idei, va rog sa veniti cu ele, sa le folosim acolo.

Seara petrecere si daca ne ajuta Radu, karaoke.

Vreau sa fie ceva lejer, luati programul doar ca pe ceva cadru, nu incorsetant sau prea riguros.

Ca intotdeauna va spun si voua acelasi lucru: lasati orice problema, orice lucru neplacut acasa, acolo mergem sa ne distram si sa simtim bucuria celui de langa noi si a grupului in ansamblu. Acolo nu ne plangem de nimic, venim doar cu lucurile bune la noi. Nu incarcam pe cel de langa noi cu cele negative si asa fiecare le are sufiecient pe a lui. Pt ca atmosfera sa fie ok in ansamblu, atunci fiecare dintre noi trebuie sa adauge ceva bun la ea. Sunteti un grup nou in marea majoritate, nu sunt printre voi decat 5 vechi. Sunteti persoane cu profile diferite, aveti compatibilitati dar si lucruri care va despart. Regula intr-un grup este sa fiim toleranti, altfel sansele de armonizare sunt mici. Este suficienta o remarca sau o vorba aruncata neverificat si poate "taia" pe cel de langa noi pt doua zile. Si fiecare vine acolo sa se relaxaseze, sa castige noi prieteni si sa uite pt 3 zile de ce probleme are.

Tatiana

• Vizitator
« Răspuns #126 : Marți, 21 Februarie 2012, 22:16 »
Distractie placuta si mult aer de prietenie va doresc tuturor! Drum bun si vreme frumoasa!

Offline valaura11

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 322
  • Socoteste fiecare zi o viata
« Răspuns #127 : Marți, 21 Februarie 2012, 22:55 »
       Multumim Tatiana ptr urari. Si tie numai bine.

Offline micaela

• Hero Member
  • Mesaje postate: 6590
« Răspuns #128 : Marți, 21 Februarie 2012, 23:35 »
poate se-ndura cineva sa ingroape undeva o juma' de gril si pentru intarziati, ca Raducu, Catalina si Kike vor sa plecam tardiv de tarziu din Bucuresti. Daca nu se gaseste niciun om de bine  :), macar sa aerisiti generos, sa nu dam piept cu mirosu' ademenitor.  :)

Offline admin

• Administrator
  • Hero Member
« Răspuns #129 : Miercuri, 22 Februarie 2012, 07:11 »
La ce ora v-ati programat sa ajungeti, Micaela? De fapt oricum am sa discut cu Radu, nu l-am sunat ieri asa cum mi-am propus - am avut o zi infernala si cand am terminat problemele era deja prea tarziu pt a suna pe cineva.
Ma gandesc la ceva, astfel incat sa aveti totul cald cand sositi.

Offline micaela

• Hero Member
« Răspuns #130 : Miercuri, 22 Februarie 2012, 08:47 »
Multumi, Gigi. Trebuie sa vorbesc cu Catalina, caci am inteles ca de posibilitatea ei de a pleca de la servici depinde ora plecarii, si-ti comunic cand cred ca ajungem.  :)

Offline deli_a

• Full Member
  • Mesaje postate: 185
« Răspuns #131 : Miercuri, 22 Februarie 2012, 09:28 »
Pentru cei care ajung intr-un fel sau altul la Brasov, mai am 4 locuri in masina si plec din Bv. spre Bran in jur de ora 16...
"Viseaza ca si cand ai trai vesnic si traieste ca si cand ai muri azi, caci nu conteaza anii din viata ta, ci viata din anii tai."

Offline micaela

• Hero Member
« Răspuns #132 : Miercuri, 22 Februarie 2012, 11:54 »
Am vorbit cu copilele care urmeaza sa-l insoteasca pe Radu si, intrucat tanara generatie este workaholica, nu pot pleca decat dupa ora 18 din Bucuresti, asa ca am ales varianta de a calatori cu autocarul spre Brasov, de dimi, sa-mi pierd jumatate de zi si prin splendida urbe de la poalele Tampei.
Deli_a as fi interesata sa merg eu cu tine spre Bran, in cazul in care nu cedez din cauza frigului si plec mai devreme de ora 16, cu vreo cursa.
iti las mailul meu, ca sa putem lua legatura: scriemizidezi@yahoo.fr
nu e obligatoriu sa-mi scrii chiar zi de zi.  ;D

Offline micaela

• Hero Member
« Răspuns #133 : Miercuri, 22 Februarie 2012, 12:24 »
ar mai fi cateva intrebari. daca vin cu o cursa in Bran, unde cobor? este o singura statie, sau sunt mai multe? si cum se numeste pensiunea?

Offline admin

• Administrator
  • Hero Member
« Răspuns #134 : Miercuri, 22 Februarie 2012, 14:59 »
Pensiunea si adresa sunt cele mentionate pe topic:

PENSIUNEA LAURA

Str. Simon nr 48 Bran

1,5 km de Castelul Bran, daca lasati castelul in spate, venind pe soseaua nationala, pe dreapta o sa vedeti Biserica Bran si apoi prima strada la stanga este str. Simon. Este o strada lunga pe care sunt asezate multe case de vacanta si pensiuni.