Autor Subiect: Tabara New Entry 24 - 26 februarie 2012  (Citit de 51463 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline oti

• Full Member
  • Mesaje postate: 210
Re: Tabara New Entry 24 - 26 februarie 2012
« Răspuns #150 : Miercuri, 22 Februarie 2012, 22:06 »
PENSIUNEA LAURA

Str. Simon nr 48 Bran

1,5 km de Castelul Bran, daca lasati castelul in spate, venind pe soseaua nationala, pe dreapta o sa vedeti Biserica Bran si apoi prima strada la stanga este str. Simon. Este o strada lunga pe care sunt asezate multe case de vacanta si pensiuni.
Pasul indispensabil pentru a obtine lucrurile pe care ti le doresti in viata este acesta: hotaraste-te ce vrei.

Offline Mihaela39

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 35
« Răspuns #151 : Miercuri, 22 Februarie 2012, 22:49 »
Buna seara.
Eu sper sa plec din Braila in jurul orei 12-13, ceea ce inseamna ca ajung la Brasov in jur de ora 16-17 si la Bran cel tarziu la ora 18.
Fiind brasoveanca de fel, abia astept s-o iau spre Bran!!  :)
Din pacate, fiind singura din zona, nu am cu cine ma "cupla".  ::)
Drum bun tuturor.
Mihaela

Offline paula

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 6
« Răspuns #152 : Miercuri, 22 Februarie 2012, 23:33 »
MULTUMESC OTI

Offline admin

• Administrator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 13799
« Răspuns #153 : Joi, 23 Februarie 2012, 20:20 »
Inchid calculatorul, sper ca toata lumea stie unde si cu ce ajunge. Asa cum va spuneam am sa incerc sa ajung inainte tuturor, intentionam sa plec la 8.00 din Sibiu, insapPlecarea se va amana un pic, am un grup cu facturare individuala si chiar daca am stat seara asta sa pregatesc cateva zeci de facturi, maine tot o sa-mi mai ia ceva timp pana le dau la semnat si incasez. Apreciez ca o sa plec in jur de ora 9.00 - 9.30 - deci am sa ajung la 12.30 - 13.00 la Bran. Daca cineva ajunge inaintea mea, sa ma sune, numarul meu il stiiti 0745 106501.

Am terminat cumparaturile, am incarcat masina, asa ca nu-mi ramane decat, ca si voua, drumul. Se anunta 4 grade maine, 5 grade dar cu ceva averse sambata, tot pozitive duminica, dar cu risc de ninsoare slaba. Noptile nu sunt reci, intre 0 si -4 grade, ceea ce e ok, ne-am obisnuit deja cu mai rau. Maine cand ajungem ne cunoastem si incepem sarbatorile de gratar, cu vin fiert evident.

O sa aduc ceva montaje si filmulete din taberele anterioare si pana vine Radu cu muzica, ne putem uita la ce am pregatit.

Drum bun si sa ne vedem cu bine! Si nu uitati: acolo suntem toti veseli!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Offline kike

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 253
« Răspuns #154 : Duminică, 26 Februarie 2012, 17:46 »
Ei bine, te-am ascultat Gigi si am fost toti  fff veseli :)Am ajuns cu bine in Bucuresti.  Raman cu 3 zile de buna dispozitie, prieteni noi si peisaje superbe! Multumesc, Gigi pt inca o tabara de neuitat, :-*tuturor si sper sa ne vedem curand. Saptamana usoara!

Offline micaela

• Hero Member
  • Mesaje postate: 6590
« Răspuns #155 : Duminică, 26 Februarie 2012, 19:39 »
Ei bine, te-am ascultat Gigi si am fost toti  fff veseli :)Am ajuns cu bine in Bucuresti.  Raman cu 3 zile de buna dispozitie, prieteni noi si peisaje superbe! Multumesc, Gigi pt inca o tabara de neuitat, :-*tuturor si sper sa ne vedem curand. Saptamana usoara!

intai pupam copil frumos, bun si destept de kike. Daca m-ar mai tine puterile as infia-o, chiar si impotriva vointei ei.  ;D

apoi ii imbratisez pe toti ceilalti alaturi de care am petrecut trei zile pline de veselie dezinhibata si de zbenguiala eliminatoare nu numai de calorii ci si de toxine si stress. cat sunt eu de hlizicioasa, spun ca n-am mai ras atat de mult si cu atatea lacrimi, de muuulta vreme. ;D
multumim Gigi pentru tot si, vorba lui Florin, reload:)

Offline kike

• Sr. Member
« Răspuns #156 : Duminică, 26 Februarie 2012, 19:53 »
intai pupam copil frumos, bun si destept de kike. Daca m-ar mai tine puterile as infia-o, chiar si impotriva vointei ei.  ;D

apoi ii imbratisez pe toti ceilalti alaturi de care am petrecut trei zile pline de veselie dezinhibata si de zbenguiala eliminatoare nu numai de calorii ci si de toxine si stress. cat sunt eu de hlizicioasa, spun ca n-am mai ras atat de mult si cu atatea lacrimi, de muuulta vreme. ;D
multumim Gigi pentru tot si, vorba lui Florin, reload:)

Te pup si eu Micaela! Desi am doi parinti minunati care m-au ajutat sa devin copilul de azi, tare mi-ar placea sa mai am o a doua mamica asa frumoasa, copilaroasa si vesela cum esti tu! Transmite-le copiilor tai ca sunt foarte norocosi sa te aiba :)

Offline micaela

• Hero Member
  • Mesaje postate: 6590
« Răspuns #157 : Duminică, 26 Februarie 2012, 19:55 »
multumesc, kike. spune-i asta lui fi-miu care ma tot intreaba cand am de gand sa cresc.  ;D
pupa, mama.  :)
transmite-le parintilor tai toata admiratia mea pentru ce au creeat prin tine.  :)

Offline cristina34

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 8
« Răspuns #158 : Duminică, 26 Februarie 2012, 20:19 »
buna

multumim tuturor pentru atmosfera si pt buna dispozitie create si, in special lui Gigi

mi-a parut bine sa va cunosc

va doresc o saptamana frumoasa

cristina

Offline Luiza

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 43
« Răspuns #159 : Duminică, 26 Februarie 2012, 23:19 »
a fost intr-adevar un week-end super, multumim Gigi!! O0 si multumesc Kike ca nu m-ai injurat, impiedicata cum sunt am cam facut zgomot la ore tarzii

Offline admin

• Administrator
  • Hero Member
« Răspuns #160 : Luni, 27 Februarie 2012, 08:55 »
Ma bucur ca v-a placut si ca am petrecut 3 zile excelente cu voi! Aseara m-am grabit sa descarc fotografiile si am facut si un montaj cu imagini...fara noi.

New Entry Bran 2012.wmv

Offline admin

• Administrator
  • Hero Member
« Răspuns #161 : Luni, 27 Februarie 2012, 11:38 »
Am transmis pozele pe care le-am facut la Bran tuturor celor care au participat, cel putin asa sper. Adresa de Email a lui Daniel nu am avut-o, Cristina te rog transmite-i si lui folder-ul. Daca este cineva care nu a primit link-ul Wetransfer (va soseste de pe adresa de Email office@sibiel.eu), sa ma anunte, am sa i-l transmit inca o data. Pozele au sa stea pe wetransfer doar 10 zile, dupa acest interval nu mai pot fi descarcate.

Offline deli_a

• Full Member
  • Mesaje postate: 185
« Răspuns #162 : Luni, 27 Februarie 2012, 13:28 »
Un "servus" prietenesc tuturor  :) ! Mi-a placut mult sa va descopar si sunt tare bucuroasa ca v-am cunoscut, pe fiecare in parte ! A fost excelent, azi sunt tot un zambet la servici (in contrast cu alte zile de luni cand sunt... >:( ). Salutari calde si...pe curand !!! ;)
"Viseaza ca si cand ai trai vesnic si traieste ca si cand ai muri azi, caci nu conteaza anii din viata ta, ci viata din anii tai."

Offline kike

• Sr. Member
« Răspuns #163 : Luni, 27 Februarie 2012, 17:01 »
a fost intr-adevar un week-end super, multumim Gigi!! O0 si multumesc Kike ca nu m-ai injurat, impiedicata cum sunt am cam facut zgomot la ore tarzii

Nu am ce sa iert,Luiza, te-ai miscat ca o pisicuta :) Filmuletul e superb, papanasii aia cred ca au fost pusi acolo in ciuda mea :'( Gigi, am rugamintea sa-mi trimiti si mie link-ul, la mine n-a ajuns :( Va pup!

Offline admin

• Administrator
  • Hero Member
« Răspuns #164 : Luni, 27 Februarie 2012, 17:11 »
L-am mai trimis odata. Verifica si SPAM-ul sau Junk-ul, daca esti la servici, foarte posibil sa aveti un filtru care sa duca Email-urile cu adresa de transmitere necunoscuta acolo.