Aici se discuta > Subiecte generale
Socializare, stim bancuri ?
carmentoma:
Un individ cu un câine intră într-un bar. Comandă o bere şi zice:
> - Am un câine foarte deştept!
După câteva minute:
> - Câinele meu este cel mai inteligent!
Lumea din jur se uita deja urât la el. Paharul s-a umplut de tot când el iar afirmă:
> - Câinele meu vorbeşte!
> - Dar, bine, omule, ne crezi tâmpiţi?! Cum să vorbească un animal?
> - Hai să facem pariu! Voi îmi puneţi o întrebare şi dacă nu răspunde mă scoateţi de aici în şuturi, dar dacă răspunde, faceţi cinste !
> - Bine, mă! Ia să vedem!
> - Mă animalule, cum se cheama chestia aia din piele cu care ţii calul?!
> Câinele se uita în ochii lor şi spune:
> - Ham!
> - Ăsta a fost un latrat! Şi-l scot în şuturi pe individ afară. Câinele se duce docil după el şi-l întreabă:
> - Trebuia să fi spus capastru?
carmentoma:
Un ardelean vine acasă mai devreme de la câmp şi aude zgomote în dormitor. Se duce în fugă şi-şi găseşte nevasta dezbrăcată complet, întinsă pe pat, transpirată şi gâfaind...
> - Ce-i mă nevastă, ce ai?
> - Am infarct... zice ea.
Ardeleanul da să fugă afară să-l cheme pe doctor, când copilul lui de 4 ani zice:
> - Tata, tata, unchiu' Gheorghe este sub pat în pielea goală...
Ardeleanul fuge înapoi, ridică patura şi-l vede pe Gheorghe sub pat dezbrăcat şi zice:
> - Pai bine mă nenorocitule, nevastă-mea moare de inima şi tu umbli ca un bezmetic prin casă în pielea goală de-mi sperii copilul...
Două blonde: Prima o întreabă pe cea de-a doua:
- Auzi fată, care crezi tu că e mai departe: Luna sau Londra?
- Da’ proastă mai eşti, fato.... vezi tu Londra de aici???
carmentoma:
- Soţia mea susţine că e mai bine să consumi legumele crude.
- Nici soţiei mele nu-i place să gătească.
El şi ea în pat. Sună telefonul. Ea răspunde. După ce ea se întoarce, el întreabă:
> - Cine a fost?
> - Soţul.
> - Atunci plec.
> - Stai liniştit. A zis că mai stă încă o oră, fiindcă a ieşit la o bere cu tine!
O blondă ia cina împreună cu soţul ei: „Auzi iubitule, mi-a spus azi un coleg de serviciu un banc cu blonde … am râs de era să cad jos din pat!”
-Ce fac peştii când sunt mulţi?
- Bancuri!
- Nu ştiu ce să fac cu soţul meu, doctore.. Vorbeşte în somn.
- Da, este un lucru neplăcut…
- Neplăcut? Puţin spus! Alaltăieri râdea de el tot > Senatul..
carmentoma:
Într-o noapte, un beţiv se sprijinea de un pod, când peste el a dat un prieten. Cei doi au început să sporovăiască.
- Ce se vede acolo jos? a întrebat beţivul.
- Luna, i-a răspuns amicul.
Beţivul a privit din nou, a scuturat din cap cu neîncredere, după care a spus:
- Hmmm, bine, te cred, dar cum am ajuns eu deasupra ei?!
O blondă sună la informaţi CFR:
- Cât face trenul rapid de la Iaşi la Bucureşti?
- O secundă...
- Multumesc!
raskolnikov:
Mie, la inceput, mi se paruse ca forumul asta e unul de discutii, chiar de sueta frivola, de impartasit experiente/deceptii de viata, nu unul de anecdote translatate copy/paste aici. Nu-i bai, sunt amuzante majoritate dintre ele, cu toate ca le cunosteam de la prima pubertate, insa ceea ce observ e ca mai toate se axeaza pe barbati incornorati, amanunt care descrie suficient de concludent de ce anume grosul acestei comunitati de pe site il formeaza femeile, indeosebi cele singure rau, din principiu, din principiul barbatilor cu care ar vrea, dar n-au ajuns sa convituiasca pana la capatul dorit!
Sa nu se creada ca abordez subiectul din unghiul unuia patit in viata, deci ranchiunos a priori, intrucat niciodata n-am fost casatorit, asadar nici inselat.
Insa, din ce am observat dupa o ultim ocheada orientativa pe forumul asta, mi-am dat seama ca acesta e populat/aglomerat de fiinte ce-si merita siguratatea la care n-au tanjit niciodata,
Va plac bancurile, tanti? Va da tetea bancuri, nu din acelea copiate de pe site-uri specializate.
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă