Aici se discuta > Subiecte generale

Socializare, stim bancuri ?

<< < (21/522) > >>

raskolnikov:
INTREBARE: Ce trebuie sa faci pt a satisface o femeie?
RASPUNS: Ma doare in p...

Chestia asta mi se pare defintia masulinitatii in varianta sa romaneasa

Nu va place, n'est pas?

raskolnikov:

--- Citat din: carmentoma din Marți, 23 Martie 2010, 23:06 ---    Într-o noapte, un beţiv se sprijinea de un pod, când  peste el a dat un prieten. Cei doi au început să sporovăiască.
- Ce se vede acolo jos? a întrebat beţivul.
- Luna, i-a răspuns amicul.
 Beţivul a privit din nou, a scuturat din cap cu neîncredere, după care a spus:
- Hmmm, bine, te cred, dar cum am ajuns eu deasupra ei?!

O  blondă sună la informaţi CFR:
 - Cât face trenul rapid de la Iaşi la Bucureşti?
 - O secundă...
 - Multumesc!

Sincer, ce parere poti avea despre un om, o femeie sa zicem, caruia ii place un asemenea gen e umor? Si mai face si misto de blonde, Doamneeeee! Ne meritam soarta, pt ca una ca asta are drept de vot, din nefericire, iar votul ei poate valora cat al unui om inteligent
--- Terminare citat ---

raskolnikov:
TUDOR MUSATESCU: "Prostii, daca razi de ei, cred ca au umor"

Mi-a placut mie vorba asta

carmentoma:
  Nu trebuie obligatoriu sa razi la bancurile mele! Si daca sunt proasta sau nu, crezi ca te afecteaza personal cu ceva? Esti tu destept si pentru mine si atunci se mentine un echilibru!
  Bancurile nu sunt luate de pe site-uri specializate, ci sunt stranse de mine de-a lungul timpului de la prieteni intr-un folder! Nu le-am inventat eu , stiu ca sunt unele mai vechi, altele mai noi! Pe cele mai multe mi le-a trimis un roman stabilit in Irlanda! Eu sunt o fire optimista si sociabila si am gasit aici pe forum ceea ce imi doream! Nu ma plang de nimic, dimpotriva, caut sa creez o atmosfera de buna dispozitie!
  Ai lasat-o pe Capsuna si m-ai luat pe mine in primire! Dar nu m-ai nimerit! Nu am de gand sa ma enervez cu tine! E dreptul tau sa imi adresezi ce apelative subtile consideri, iar eu pot sa te iau sau nu in seama! Ai grija insa sa nu iti musti limba, ca s-ar putea sa te otravesti!
  Am citit povestioarele voastre de pe topicul deschis de Bachus si acolo cred ca este singurul loc in care te -ai simtit in largul tau! Chiar mi-ai parut, de fapt mi-ati parut, foarte haiosi! Credeam ca esti un om vesel si erudit! Educat si titrat esti, m-ai convins, dar si misogin si infatuat! Noi sa fim sanatosi! Pe acel topic v-am scris ca mi-ar placea sa facem parte din acelasi grup, ca stii sa te distrezi! Dar m-am inselat! Esti asa doar intre barbatii cu aceleasi preocupari bahice! In rest cred ca la trezie (daca iti mai amintesti starea aceea) cred ca nu te suporti nici pe tine insuti!
  Ma astept sa vii cu o cisterna de invective veninoase la adresa mea! E dreptul tau sa reactionezi cum consideri de cuviinta!

carmentoma:
Am repetat in penultima fraza cuvantul "cred"! Taxeaza-ma! Nu rata momentul! ;D

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă