Aici se discuta > Subiecte generale
Socializare, stim bancuri ?
almi_gabi:
Dialog la gradinita;
-Taticul meu este mai bun decat al tau!
-Nu-i adevarat!
-Mama mea e mai buna decat a ta!
-Asta se poate. Asa spune si tata...
..................................
Doi prieteni erau intr-o zi pe terenul de golf. Unul dintre ei tocmai se pregatea sa loveasca, moment in care zareste o lunga procesiune funerara trecind prin apropiere. Tipul se opreste cu crosa in aer, isi scoate sapca, inchide ochii si lasa capul in jos, cufundat in rugaciune
Prietenul sau zice:
- Vai, e cel mai frumos si mai miscator gest pe care l-am vazut vreodata.Esti un om absolut nemaipomenit.
Iar celalalt raspunde:
- Ce vrei... am fost casatoriti 35 de ani
.......................................
Un tip se uita la televizor şi se trezeşte cu o tigaie in cap de la nevastă-sa:
- Asta pentru ce este, dragă?
- Ce e cu numele Laura Jonson?
- Ăla este un nume de cal pe care am pariat la cursele de cai, deci e un cal.
Pleacă tipa liniştită. A doua zi, iarăşi se trezeşte tipul cu o tigaie şi mai zdravănă �n cap.
- Asta pentru ce mai e, dragă?
- Te-a sunat calul!
carmentoma:
Tiganca intarzie. La sosirea ei, tiganul, nervos, o intreaba:
- Unde-ai fost, fa?
- La servici.
- Fa, te rup, pana la ora asta la servici?
- Taci omule, c-am luat salariul si am fost la piata la cumparaturi.
- Si ce ai cumparat, fa ?
- Ete asta am cumparat, zice tigana si ii arata o lingura de lemn.
- Auzi fa , fir-ai afurisita, noi n-avem bani de-o tuica si tu cumperi mobila....
Rasela: - Ma Itic, m-am gîndit bine si am hotarît sa divortez!
Itic: - Cum asa, mai Rasela, dupa 40 de ani de casatorie? Dar ce-ti veni?
Rasela: - Pai tu-ti dai seama, mai Itic, ca în 40 de ani tu nu mi-ai cumparat niciodata nimic?
Itic: - Pai nu mi-ai spus niciodata ca ai avea ceva de vînzare!
-Am facut un pom de Craciun, l-am umplut de jucarii si tare ne-am bucurat.
-Si tu Jimmy?
-Am facut un pom de Craciun, am cumparat o multime de jucarii si tare ne-am bucurat.
-Dar tu Moritz?
-Noi avem o pravalie cu jucarii si ne-am uitat la rafturile goale si tare ne-am bucurat.
carmentoma:
Tatal lui Strul e evreu si mama-sa tiganca. Intr-o zi vine Strul la mama-sa si zice:
-Mama, eu sunt mai mult evreu sau mai mult tigan?
-Nu stiu Strul, zise mama. Du-te intreaba-l pe taica-tau!
-Unde-i tata?
-In sufragerie, isi cauta moneda de 100 de lei care a pierdut-o ieri!
Se duce Strul la tata-sau si il intreaba:
-Tata, poate poti tu sa-mi dai un raspuns la intrebarea asta, eu sunt mai mult evreu sau mai mult tigan?
-Nu stiu, dar de ce intrebi?
-Un baiat care locuieste cu noi pe strada isi vinde bicicleta, iar eu nu stiu ce sa fac, sa incerc sa ma tocmesc sau sa astept pana la noapte si sa i-o fur...
Un evreu se afla pe patul de moarte si-i spune singurului sau fiu:
- Isaac, mai am putin si mor si vreau sa stii ca cele 7 vile, 3 blocuri, 30 de taxiuri, fabrica de imbracaminte, cele 2 ferme, 8 magazine, bijuteriile, titlurile bancare, valorile, sculpturile...
- Da, tata, mi le lasi?
- Ti le vand ieftin, foarte ieftin!
Cum a murit Hitler?
A facut infarct cand a vazut factura de la gaz.
carmentoma:
Un om insurat avea o aventura cu secretara. Intr-o zi au mers dupa-amiaza la ea acasa si au facut dragoste.Extenuati au adormit si s-au trezit abia pe la 8 seara.... Igrijorat, barbatul a inceput sa se imbrace repede si a rugat-o pe iubita lui sa ii ia pantofii, sa ii duca afara si sa ii tavaleasca prin iarba si noroi. Apoi s-a incaltat si s-a dus acasa.
-Pe unde ai umblat? l-a intreabat sotia.
-Nu te pot minti, draga...am o aventura cu secretara. Am facut sex cu ea toata dupa-amiaza!
Sotia il masura cu privirea si observandu-i pantofii tipa:
-Minti nenorocitule! Ai fost sa joci golf!
Un cuplu de varsta mijlocie avea 2 fetite superbe, dar sotul isi dorea un fiu. Au decis sa mai incerce o data, poate vor face un baiat.
Sotia a ramas insarcinata, si a nascut un baiat. Fericit, sotul s-a dus sa il vada, dar a fost oripilat observand ca era cel mai urat copil pe care il vazuse vreodata.
I-a spus sotiei:
;Nu se poate ca eu sa fiu tatal acestui copil! Eu sunt tatal a doua fetite superbe! Nu cumva m-ai inselat?
Sotia a raspuns surazand: Nu si de data asta!
carmentoma:
O femeie era in pat cu amantul cand sotul a intrat pe usa apartamentului.
-Repede..-ii spuse ea amantului - treci in coltul camerei.
Si repede l-a uns cu ulei de corp si l-a pudrat cu talc.
Nu te misca, pretindem ca esti o statuie!
-Ce e asta? intreba sotul mirat cand intra in dormitor.
-Oh, e o statuie - zise ea - Familia Smith si-a luat una si mi-a placut mult astfel ca am luat si pentru noi.
Sotul nu a mai zis nimic pana seara cand s-au culcat. Peste noapte insa, sotul s-a trezit, s-a dus in bucatarie, apoi s-a intors cu un sandwich si o bere.
-Ia! - l-a imbiat pe cel care statea impietrit in coltul camerei - mananca! Am stat asa doua zile la familia Smith si nimeni nu mi-a dat nici macar un pahar cu apa!
Un om a intrat intr-un bar si a cerut o bere.
-Sigur domnule, un cent! a zis barmanul.
-Doar 1 cent??!?!?! A intrebat clientul. Si cat costa o friptura mare si gustoasa si o sticla cu vin?
-Cinci centi! spuse barmanul.
-Cinci centi?!?!?!;Unde e patronul acestui local? intreba clientul.
-Sus cu nevasta-mea!; zise barmanul.
-Ce naiba face sus cu nevasta-ta? intreba clientul, iar barmanul raspunse:
-Acelasi lucru pe care il fac eu cu afacerea lui, aici jos in bar!
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă