Aici se discuta > Subiecte generale

Socializare, stim bancuri ?

<< < (15/522) > >>

carmentoma:
Un calator ajunge la hanul "Gheorghe si Balaurul". Bate la usa , i se întredeschide si o femeie îl întreaba:
-Ce vrei?
-As dori sa înnoptez la han si daca ati avea si o farfurie cu mâncare...
- Nu avem! Si i se trânteste usa în nas. Bate din nou la usa . Usa se întredeschide si aceeasi femeie îl întreaba:
-Ce vrei?
- N-as putea sa vorbesc si cu Gheorghe...?

Intr-o zi, la usa unei batrane, suna un domn elegant imbracat, cu un aspirator in mana.
-As dori sa va prezint cel mai performant aspirator... , iar in acelasi moment arunca pe covorul din holul casei o cantitate considerabila de balegar, explicand: daca acest aspirator nu va curata TOT in urmatoarele 2 minute, promit ca restul il voi manca! Batrana, dupa ce asculta toata povestea, ii raspunde:
- Atunci sper sa ai pofta, ca nu am curent de azi-dimineata!

- Îmi place fata, zice Bulă. E frumoasă, e bogată, e deşteaptă, e tânără. În anunţ era totuşi adăugat că are un mic defect fizic. Despre ce e vorba?
- E gravidă. Dar foarte puţin, un piculeţ, abia se vede.

carmentoma:
=============Situaţia a devenit gravă. Doctorul stă la căpătâiul lui Bulă şi îl întreabă în şoaptă:
- Doriţi să chem pe cineva?
- Da, zice Bulă.
- Soţia, copiii?
- Nu, alt medic!

-Cât costă să te căsătoreşti? întreabă Bulişor.
Bulă se gândeşte un pic şi zice:
-Nu ştiu. Eu încă plătesc.

-   Bulă se prezintă la serviciul “Personal”.
-   - Vă rog să mă angajaţi, zice el, am 9 copii!
-   - Bine, bine, i se răspunde, dar ce altceva mai ştii să faci?

Unde se găseşte cel mai mult zahăr din lume? întreabă învăţătoarea.
- În Sahara, zice Alinuţa.
- Bine, Alinuta, dar acolo e praf.
- Da’ ce, se supără Alinuţa, eu am zis că-i cubic?

carmentoma:
=====În armată, soldaţii sunt scoşi la program administrativ în grădina unităţii. Caporalul, cu un aer satisfăcut zice: - Aşa, toată lumea ia câte o lopată şi trece la săpat! E vreunul printre voi care se pricepe la algebră? - Eu, să trăiţi! Sunt student la mate-fizică, dom’ caporal. - Bravo, mă! Atunci aruncă dracului lopata aia, că nu-i de tine! Soldatul, uşurat, aruncă lopata. Caporalul continuă: - Şi pune mâna pe hârleţ! Tu o să extragi rădăcinile!

La Miercurea Ciuc, un tip cu un crocodil în lesă intră într-un bar. - Nu vă supăraţi, aici serviţi şi unguri? - Da, cum să nu, luaţi loc! Ce să vă aduc? - Mie o bere şi lui 2 unguri!

Un oltean se laudă unui ardelean: - Am făcut o palincă de 38 de grade! Ardeleanul se uită la el cu dispreţ: - La noi, asta nu e palincă, e febră! Palinca e de la 50 de grade în sus.

carmentoma:
      O familie tanara merge in vizita la un cu 30 de ani de casnicie! In timpul mesei , sotul cel in varsta se adresa sotiei tale cu expresii de genul: iubita mea, frumoasa mea, .... ingerul meu, etc! La sfârşitul mesei, barbatii s-au retras singuri la un pahar! Tanarul, vizibil impresionat :- Vai, ce mult va iubiti sotia! O alintati cu fel si fel de apelative dragastoase! - MMMM... adevarul e ca, sa fiu afurisit daca mai stiu cum o cheama!!!

Bulă şi Trulă stau la o bere.
- Felicitări! Am auzit că ţi-ai măritat toate fiicele, zice Bulă.
Trulă, amărât, zice:
- Nu chiar. S-a măritat doar fata cea mare, dar de mai multe ori.

Alinuţa îi spune logodnicului ei:
- Tata a început să te placă, de când a aflat că eşti poet.
- Zău? De ce?
- Fiindcă celălalt logodnic al meu era campion la box.

carmentoma:
          Bubulina se prezintă la primărie pentru ajutor social.
- De ce nu merge soţul la lucru? întreabă funcţionarul. Din câte scrie aici, este încă în putere.
- Dacă stăteam după el, zice Bubulina, nici copiii ăştia cinci nu-i aveam.

Bulişor se întâlneşte pe stradă cu Trulişor. Trulişor are în mână un buchet imens de flori.
- Ce faci cu florile astea? întreabă Bulişor.
- Sunt pentru bunica mea.
- Bănuiesc că o să-i placă foarte mult.
- Nu cred. Mă duc la înmormântarea ei.

Se trezeste Janos si-i spune nevestei:
- Am visat ceva frumos.
- Ce, ma Janos?
- Ca am fost în Bucuresti!
- Si ce-i frumos în visul asta, ma?
- Nu m-au lasat sa intru decat cu pasaport!

I  ntr-un oras din Transilvania un ungur zace pe strada ciuruit de 40 de gloante.
Dupa ce studiaza cadavrul, politistul Funar trage o concluzie:
- Asa o sinucidere cumplita n-am mai vazut de mult...

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă