Aici se discuta > Subiecte generale
Socializare, stim bancuri ?
raskolnikov:
OK, cedez, m-ai pus la punct, asa ca o sa tac! Dar tot nu inteleg de ce in loc de un nume onest tu ti-ai postat adresa. Bun spital, nu stiam ca se evadeaza asa usor! Oricum,ai avut mai mult umor in ratoiala ta decat in bancuri. Mai incearca, fiindca se stie.
almi_gabi:
S-au adunat intr-un loc trei francezi.
Au baut sampanie, cognac, etc.
Au fumat un trabuc, au mai baut o cafea.
Intr-un cuvant, s-au relaxat civilizat si au plecat acasa in liniste.
S-au adunat intr-un loc trei rusi.
Au baut vodka si alcool dublu rafinat.
S-au luat la bataie, dupa care s-au dus fiecare la casele lor.
Intr-un cuvant, s-au relaxat civilizat si au plecat acasa in liniste.
S-au adunat intr-un loc trei arabi.
Au aruncat in aer o masina, un hotel si-un supermarket, au deturnat un avion, l-au ciocnit de un zgarie-nori, au detonat 3.000 kg TNT, etc... total 3.458 victime...
Vezi ce face omu' cand n-are voie sa bea?
marcutza:
Un tatic intra in farmacie cu baietelul de 8 ani de mana.... Baiatul vede un prezervativ si-l intreaba pe taica-su:
- Tata, ce-i asta?
- Acesta este un prezervativ, fiule. Barbatii le folosesc atunci cand fac sex, pentru a se proteja pe el si pe partenera, de boli sau de sarcini nedorite....
- A, da taticule, am auzit despre asta la scoala...
Apoi copilu' vede cutia de 3 prezervative si intreaba din nou:
- De ce sunt 3 in cutie?
Taica-su ii spune:
- Sunt pentru baietii de la liceu, un prezervativ pentru vineri, unul pentru sambata si unul duminica...
- Uauuu... ce interesant...
Apoi observa pachetul de 6 prezervative:
- Si aici de ce sunt 6 in cutie?
- Acestea sunt pentru baietii de la facultate: doua vineri, doua sambata si doua duminica...
- Uauuu.... ce interesant...
Apoi vede pachetul de 12 si intreaba si mai mirat:
- Astea pentru ce mai sunt?
- Acestea sunt pentru barbatii insurati: unul pentru ianuarie, unul pentru februarie, unul pentru martie, ...
carmentoma:
--- Citat din: raskolnikov din Miercuri, 24 Martie 2010, 05:59 ---OK, cedez, m-ai pus la punct, asa ca o sa tac! Dar tot nu inteleg de ce in loc de un nume onest tu ti-ai postat adresa. Bun spital, nu stiam ca se evadeaza asa usor! Oricum,ai avut mai mult umor in ratoiala ta decat in bancuri. Mai incearca, fiindca se stie.
--- Terminare citat ---
Adresa mea are inca doua litere in plus! Sunt batrana (tanti, cum mi-ai spus tu) si cam dusa cu capul! :o ;D ::), (Cum oi fi evadat, nu-mi mai amintesc!) asadar trebuia sa gasesc ceva simplu de memorat, sa nu ma ratacesc printre cei ca tine, care imi provoaca socuri si mai mari! ??? Si, daca ai mai fi citit prin alte topicuri, ai fi aflat ca motivul hemoragiei de bancuri cpoy/paste este acela de a trece la trei stele, sa fiu full member! Fiecare cu piticii lui!
marcutza:
Ion:
- Fa Marie ? Ai vrea sa mergem cu o masina mare cu multi cai putere pe care nu trebuie sa o conducem noi,finca are sofer?
Maria:
- Vai,Ioane, de cand astept acest moment !
Ion:
- Atunci hai fa repede k vine autobuzul !
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă