Autor Subiect: Ce filme mai vedem  (Citit de 301217 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline Matei

• Hero Member
  • Mesaje postate: 933
Re: Ce filme mai vedem
« Răspuns #495 : Vineri, 17 August 2012, 10:36 »
Multumesc mult Bitek, Almi Gabi, Caroline... din pacate nu e vorba nici despre The painted veil, nici despre Pacientul englez. da, actiunea se petrece in India, tocmai in zilele premergatoare declararii independentei si in ajunul plecarii britanicilor din tara.  in film chiar sunt preluate niste imagini de arhiva, cu ziua respectiva, cu reprezentanti ai casei regale prezenti la evenimentul respectiv.  este emotionanta coborarea drapelului britanic si inaltarea celui indian si asta se vedea pe chipurile tuturor.
"Stay hungry, stay foolish"

Caroline

• Vizitator
« Răspuns #496 : Vineri, 17 August 2012, 16:00 »
N-am vazut filmul (si cred ca ar fi interesant). Dar daca stii tot despre el, la ce trebuie titlu?

Offline bit

• Hero Member
  • Mesaje postate: 3015
« Răspuns #497 : Vineri, 17 August 2012, 23:18 »
O sa fac o trecere in revista (in viteza) la ce-am vazut zilele astea:
1. RED - cu Bruce Willis - neah!
2. Hot Tub Time Machine - merge cu popcorn. Si cola. Intr-o duminica ploioasa, cand oricum n-ai ce face altceva.
3. Edge of Darkness - cu un Mel Gibson batran rau. Hmmm, mda, destul de realist. Dark. Bunicel.
4. Dear John - interesant. Educativ chiar. Pentru pustoaicele de 16-20-22 de ani.
5. How Do You Now. Ei, da! O comedie romantica reusita. Cum n-am mai vazut de mult. Desi e vechi (2010 - de unde rezulta ca dorm pe mine cam mult   ;D), da, chiar bun. O mentiune pentru Reese Witherspoon (da, dom`ne, e blonda! Nativa chiar! Si ce? E chiar draguta aci,  cand nu face pe neuronul singuratic de la Drept) fragila, matura...da, mi-a placut. Si ea, si filmul.
Acum vad Hanna. Revin. (Am facut economie maxima la ghilimele. Cine vrea, s-anunte  ;))

L.E. Era sa uit ce era mai important: Dangerous Beauty (http://www.imdb.com/title/tt0118892/) Pe care banuiesc ca multi l-ati vazut. Vechi, vechi, asa e. Si io vin din secolul trecut, stiu :idiot2:. Insa filmul e minunat, asa ca il recomand cu caldura.

Offline dauina

• Hero Member
  • Mesaje postate: 642
« Răspuns #498 : Vineri, 17 August 2012, 23:20 »
O sa fac o trecere in revista (in viteza) la ce-am vazut zilele astea:
1. RED - cu Bruce Willis - neah!
2. Hot Tub Time Machine - merge cu popcorn. Si cola. Intr-o duminica ploioasa, cand oricum n-ai ce face altceva.
3. Edge of Darkness - cu un Mel Gibson batran rau. Hmmm, mda, destul de realist. Dark. Bunicel.
4. Dear John - interesant. Educativ chiar. Pentru pustoaicele de 16-20-22 de ani.
5. How Do You Now. Ei, da! O comedie romantica reusita. Cum n-am mai vazut de mult. Desi e vechi (2010 - de unde rezulta ca dorm pe mine cam mult   ;D), da, chiar bun. O mentiune pentru Reese Witherspoon (da, dom`ne, e blonda! Nativa chiar! Si ce? E chiar draguta aci,  cand nu face pe neuronul singuratic de la Drept) fragila, matura...da, mi-a placut. Si ea, si filmul.
Acum vad Hanna. Revin. (Am facut economie maxima la ghilimele. Cine vrea, s-anunte  ;))
la tine acas' e multiplex??? :whistle: :giggle:
Nu ceea ce aduni, ci ceea ce raspandesti spune ce fel de viata ai trait!

Offline bit

• Hero Member
« Răspuns #499 : Vineri, 17 August 2012, 23:26 »
Nu, e simple. Plex. Da` se face si multiplex (cat de curand  :yeah:). Si atunci o sa va invit la cinema@home. Da` fiecare vine cu popcorn la pachet   :whistle: :giggle:

Offline dauina

• Hero Member
« Răspuns #500 : Vineri, 17 August 2012, 23:29 »
mda...maine ma bag si io la comedie....da' pe john pot sa-l vaz? nu ma mai incadrez la varsta, da poate oi invata ceva, eu stiu.... :magic:

Offline bit

• Hero Member
« Răspuns #501 : Vineri, 17 August 2012, 23:33 »
Pai ia vezi, poti? ( :P) Insa e drama, sa stii, nu comedie. Or...dupa cum te vazui eu in ultimul timp, mai bine te uiti la How Do You Know - http://www.imdb.com/title/tt1341188/ - (acu` am observat ca am scris gresit mai sus, da` io nu pun erate)

Offline dauina

• Hero Member
« Răspuns #502 : Vineri, 17 August 2012, 23:44 »
pai de asta ziceam.....john era de 2nd daca ma mai tine patu', fotoliu, etc....

Offline Matei

• Hero Member
  • Mesaje postate: 933
« Răspuns #503 : Sâmbătă, 18 August 2012, 23:05 »
N-am vazut filmul (si cred ca ar fi interesant). Dar daca stii tot despre el, la ce trebuie titlu?

pai am zis cand am inceput "I've got an obsession"! si in afara de asta, vroiam sa-mi reimprospatez memoria cu niste replici faine de-acolo. nu-i bai, sigur voi da peste el atunci cand va trebui.  :)
"Stay hungry, stay foolish"

Caroline

• Vizitator
« Răspuns #504 : Sâmbătă, 18 August 2012, 23:39 »
Deci... ce filme sa mai re-vedem...

The Golden Age Trailer - Good Quality

Offline bit

• Hero Member
« Răspuns #505 : Luni, 20 August 2012, 12:55 »
Eram dator cu o revenire la "Hanna". Pe scurt: incepe promitator si se termina jalnic. Asa ca nu mai pierd timpul aiurea si prefer sa vad  din nou un clasic: "Shichinin no samurai" al lui Kurosawa (cu Toshiro Mifune in rolul lui Kikuchiyo- wow,  :thumbup:  deh, filme de baieti  :bully:)

Offline bit

• Hero Member
« Răspuns #506 : Luni, 20 August 2012, 21:06 »
Am gasit un release mai de doamne-ajuta la "Brave", pe care il urmaresc acum. Daca corespunde, merg sa-l vad si la cinema.

Offline bit

• Hero Member
« Răspuns #507 : Marți, 21 August 2012, 00:01 »
Am gasit un release mai de doamne-ajuta la "Brave", pe care il urmaresc acum. Daca corespunde, merg sa-l vad si la cinema.
Vazut. Deci:
Plus
 - animatia. Incredibila. Se vede ca au refacut RenderMan-ul (soft-ul lor de animatie) si totul arata extraordinar. Deci DreamWorks (Madagascar) si Blue Sky (Ice Age) puteti sa plangeti linistiti, sunteti la ani-lumina in urma la capitolul asta.
- povestea: ma bucur ca a iesit din tipicul de Hollywood, cu glume tampe si neaparatul happy-end, unde printesa se marita fericita la urma. Bleah!
- scottish accent. E o incantare pentru urechi  :)
Minus
-tot povestea. Da impresia de neterminat.
Pan`la coada avem desene animate pentru copii mai mari. Ma duc sa-l vad si la cinema.

Offline IuliaCon

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 20
« Răspuns #508 : Marți, 21 August 2012, 00:44 »
Mi-a placut mult Revolutionary Road (2008), e mai vechi si poate unii dintre voi l-ati vazut deja, dar pentru rolul din acest film Kate Winslet trebuia sa primeasca un al doilea Oscar.. Prestatia ei din Rev Road mi se pare mult mai buna decat in The Reader.

Offline bit

• Hero Member
« Răspuns #509 : Marți, 21 August 2012, 01:03 »
E bun (rolul), intr-adevar insa si cel din "The Reader" e. Cat despre Kate - probabil cea mai buna actrita de la ora actuala. (ca-n reclama la Carlsberg)