Autor Subiect: Ce filme mai vedem  (Citit de 301455 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

silviu

• Vizitator
Re: Ce filme mai vedem
« Răspuns #315 : Miercuri, 15 Februarie 2012, 20:53 »
io am vazut filmul impreuna cu o tipa si chiar m-a dat pe spate :)

Offline Guesswho

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1907
« Răspuns #316 : Miercuri, 15 Februarie 2012, 20:56 »
ne povestesti?
(eu n-am intrebat cu cine ai vazut filmul, dar daca te-ai oferit..... :D S-ar putea sa fie mai palpitant decat One day :P)
Toata lumea iti vrea binele. Nu lasa pe nimeni sa ti-l ia!

silviu

• Vizitator
« Răspuns #317 : Miercuri, 15 Februarie 2012, 21:24 »
e!... vrei sa fiu offtopic?

Offline Guesswho

• Hero Member
« Răspuns #318 : Vineri, 17 Februarie 2012, 20:28 »
Pentru seara asta mi-am pregatit "Oameni si soareci", n-am apucat sa-l vad pana acum.

Offline almi_gabi

• Hero Member
  • Mesaje postate: 7628
« Răspuns #319 : Sâmbătă, 18 Februarie 2012, 10:42 »
Am citit ca ati vazut fata cu un dragon tatuat   O0  ; si mie mi s-a parut dur;  dar un film mai dur pe care l-am vazut de curand este Unthinkable (2010)  ; bine dozat la capitolul cresterea suspansului si care te face sa oscilezi intre cele  2 tabere caci cine este de fapt indreptatit sa faca  ceea ce face, brutalul H un tortionar sadic actionand in numele umanitatii, trecand de fapt de ea  sau teroristul care ameninta cu 3 bombe nucleare si isi vede sotia murind sub ochii lui ( adevarul e ca la faza cand H i-a taiat gatul  sa cad  de pe canapea   ) si apoi copii amenintati. Mi-a placut finalul care nu e banalul happy-end ci imprevizibil;  samuel jackson si anne moss (Trinity din seria Matrix) se completeaza unul pe celalt si reusesc sa dea dramatism filmului.

Offline bit

• Hero Member
  • Mesaje postate: 3015
« Răspuns #320 : Sâmbătă, 18 Februarie 2012, 16:20 »
Mie mi se pare ca se incearca insamantarea in subliminalul americanului de rand (caci lui ii este adresat in primul rand orice film de la Hollywood, nu?) a insensibilizarii vis-a-vis de actele dincolo de orice urma de umanitate pe care CIA, FBI, NSA si alte agentii americane cu acronime care vegheaza la "pastrarea libertatii" le intreprind tocmai cu scopul acesta, pastrarea libertatii. Nu sunt paranoic (nu mai mult decat orice om incadrat in limitele sanatii mentale), nici adept al teoriilor conspiratiilor, da` parca 1984 incepe sa devina realitate mai mult ca oricand...

Offline bit

• Hero Member
« Răspuns #321 : Duminică, 19 Februarie 2012, 21:56 »
By the way (sa-mi fie rusine ca m-am trezit dormind!), welcome back, Gabi!

Si daca tot suntem pe topicul special anume, ce ziceti de o "bursa a pariurilor" la Oscar-ul 2012? De exemplu, eu as vrea sa o vad castigatoare pe Rooney Mara (da, stiu, e la moda dar pe mine m-a convins fata asta, are talent!). La filme nu spun nimic deocamdata, mai am de lucru (de vazut War Horse, Hugo, extremely Loud...mai e de munca. Am vazut Moneyball - nu m-a convins, The Descendants - la fel, Midnight in Paris - interesant dar Oscar e prea mult, The Tree of Life - ei, asta da! ;)).

Offline Crista

• Full Member
  • Mesaje postate: 230
« Răspuns #322 : Duminică, 19 Februarie 2012, 22:46 »
Sherlock Holmes cu Benedict Cumberbatch ( ??? spelling) si Martin Freeman . Un Moriarty surprinsator. Londra zilelor noastre. Departe de clown-itul lui Robert Downey Jr.Ma tenteaza un maraton prin Londra din perspectiva acestui erou,de-a lungul timpului

Offline bit

• Hero Member
« Răspuns #323 : Luni, 20 Februarie 2012, 02:45 »
Revin, tocmai am vazut "Hugo". Emotionant. Recomand cu caldura oricui.

Offline Guesswho

• Hero Member
« Răspuns #324 : Luni, 20 Februarie 2012, 09:16 »
Multumesc pentru idee, bitek, ma voi ocupa de el chiar azi. :)

Offline almi_gabi

• Hero Member
« Răspuns #325 : Luni, 20 Februarie 2012, 10:22 »

Si daca tot suntem pe topicul special anume, ce ziceti de o "bursa a pariurilor" la Oscar-ul 2012? ....

contrat asteptarilor pe mine Descendants nu m-a impresionat foarte tare, tema e buna dar parca prea duce spre extrem unele scene; War Horse e bun, sensibil : Hugo nu l-am vazut inca si desi e de Martin Scorsese din trailer nu mi-a lasat impresia ca s-ar ridica la nivelul lui
tu zici de actrita , eu m-am uitat dupa actori (ei  ;D ) inca nu m-am hotarat care mi-a placut mai mult si mai am de vazut pe Gary Oldman in Tinker Tailor Soldier Spy;

Offline manghel

• Jr. Member
  • **
  • Mesaje postate: 71
  • simplitate si siguranta
« Răspuns #326 : Sâmbătă, 25 Februarie 2012, 20:19 »
Hugo merita vazut dar este un film care nu stiu daca a mai fost recomandat dar as dori sa-l sustin The Truth(culoarea sentimentelor)
forta de a trece peste orice

Caroline

• Vizitator
« Răspuns #327 : Sâmbătă, 25 Februarie 2012, 22:27 »
As aprecia foarte mult daca recomandarile ar contine si cateva idei din film. Altfel, eu am o problema: nu retin titlurile decat in cazuri exceptionale. Mi se intampla chiar sa vad un film si sa-mi dau seama abia pe la jumatate ca-l mai vazusem o data. Asa ca de cele mai multe ori titlurile imi spun ceva, dar nu destul...  :crazy2:

Offline bit

• Hero Member
« Răspuns #328 : Duminică, 26 Februarie 2012, 17:47 »
Am reusit (intr-un final) sa vad War Horse. Ca sa spun? Are toate sansele la "cel mai bun film", eu as pune pariu ca ia Oscar-ul pentru imagine...si totusi parca asteptam mai mult de la un dinozaur cum e Spielberg. In alta ordine de idei, Oldman merita cu siguranta locul I (prestatia  lui din "Tinker Taylor Soldier Spy" nu prea are concurent, ai avut dreptate, Gabi), la fete va fi lupta stransa (multe roluri bune) iar la regie eu vad lupta intre Scosese si Terrence Malick. Vom vedea, mult n-a mai ramas. Bine, nu-i obligatoriu ca un film mare sa ia Oscar, dupa cum stiti ca s-a mai intamplat (Blade Runner, ET, Shawshank Redemption...)

Offline almi_gabi

• Hero Member
« Răspuns #329 : Luni, 27 Februarie 2012, 08:27 »
and the Oscar goes to ...

Cel mai bun film: The Artist
Cel mai bun regizor: Michel Hazanavicius ( The Artist)
Cel mai bun actor in rol principal: Jean Dujardin ( The Artist)
Cea mai bun actrita in rol principal: Meryl Streep (The Iron Lady)
Cel mai bun actor in rol secundar: Christopher Plummer
Cea mai buna actrita in rol secundar: Octavia Spencer
Cel mai bun scenariu original: Midnight in Paris
Cel mai bun scenariu adaptat: The Descendants
cel mai bun film animat: Rango

... un pic neasteptat pentru mine  ???;  cred ca s-a mers pe ideea ca un film mut sa ia premiul Oscar