Autor Subiect: Ce filme mai vedem  (Citit de 301198 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline espresso

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 22
  • espresso26@live.com
Re: Ce filme mai vedem
« Răspuns #210 : Marți, 09 August 2011, 22:24 »
jul, cred ca cel mai trist film pe care l-am vazut a fost Philadelphia -film produs la Hollywood, în 1993, care a tratat cu seriozitate problema homosexualității și a bolii SIDA în Statele Unite ale Americii.  În rolurile principale au jucat Tom Hanks și Denzel Washington

Din pacate, americanii nu mai stiu sa faca filme in ziua de azi.  Toata filmele lor care ies sunt cu "teroristi", poponari si lesbience.  Bineinteles ca in rolurile pozitive este intotdeauna un poponar ( discriminat de catre majoritatea normala hetero) sau un Negru ( care este victima rasismului ... Albilor, in timp ce realitatea e cu totul diferita aici, unde exista legi care te impiedica sa spui ca albu' este alb si negru-i negru !)
Da' ma rog, asta e cinema-ul de azi, o tribuna de propaganda, si asa a fost si in Romania pe timpul dictaturii bolsevice.
In urma  cu citeva saptamini am avut ocazia sa vizionez un film vechi, realizat in '68, ADIEU L'AMI , avindu-i in rolurile principale pe doi monstri sacri ai cinematografiei : Charles Bronson & Alain Delon.  Superb film.  Nu vi-l descriu  ;D , daca aveti ocazia sa-l gasiti pe DVD, merita vazut !

Offline steliana

• Hero Member
  • Mesaje postate: 5133
« Răspuns #211 : Sâmbătă, 13 August 2011, 00:37 »
nihil sine deo

Offline everyoung

• Jr. Member
  • **
  • Mesaje postate: 68
« Răspuns #212 : Sâmbătă, 13 August 2011, 11:08 »
nu mai stiu sigur care e scena aia. parca trebuia sa plece copilul de la tata sa locuiasca cu mama.

Conform unui studiu stiintific, cercetatorii americani au stabilit ca cea mai trista scena din istoria cinema-ului este furnizata de filmul `The Champ` (1979). Acesta spune povestea unui boxeur jucat de Jon Voight cazut in dizgratie care decide sa se reintoarca in ring pentru a obtine custodia fiului sau. Scena finala devastatoare in care pustiul de 9 ani interpretat de Ricky Schroder ajunge la Tijuana, unde tatal sau lupta in marele meci al revenirii printre campioni si termina sa-l vada murind este cea mai deprimanata scena din istorie. Schroder a luat Globul de Aur pentru interpretatea sa.

cea mai trista  scena din istoria filmului

Offline bit

• Hero Member
  • Mesaje postate: 3015
« Răspuns #213 : Marți, 16 August 2011, 17:02 »
Azi vedem filme mai vechi (fiindca cele noi si bune apar cate unul pe an in timpurile astea). Hmmm, ia sa vedem: pai un pic de sf, un pic de drama, un pic de dragoste, psihologie, precaritatea conditiei umane, un maestru (Ridley Scott) care sa le amestece asa cum doar el stie si uite ca a iesit o capodopera: Blade Runner.

Mari_a

• Vizitator
« Răspuns #214 : Miercuri, 17 August 2011, 12:01 »
Un film de cinemateca, mai pentru dame, asa  :)   dar eu l-am vazut cu un barbat si i-a placut si lui foarte mult:
 http://www.cinemagia.ro/filme/butterflies-are-free-fluturii-sunt-liberi-9836/

Mari_a

• Vizitator
« Răspuns #215 : Duminică, 04 Septembrie 2011, 16:19 »
Încerc în fiecare duminică, între 12 și 13, să nu pierd la radio Vocea filmelor cu Irina Margareta Nistor. Despre filme, lansări de cărți, muzici, are interviuri cu diverși... Îmi place cu ce muzică își completează emisiunea: din anii '40-'60 , hai, maxim '70. Azi a pus un fragment din Rapsodia Română op.2 a lui George Enescu - care acum mă duce cu gândul la toamnă, însă ani de zile a însemnat Aici Radio Europa Liberă.
Azi ne-a recomandat asta
 http://agenda.liternet.ro/articol/13743/Comunicat-de-presa/Mildred-Pierce-in-premiera-la-HBO-din-5-septembrie-2011.html
(nuvela a mai fost ecranizată în 1945, cu Joan Crawford - care a câștigat atunci Oscarul pentru cea mai bună actriță)
și asta:
http://tv.acasa.ro/sora-betty/miercuri

Offline bit

• Hero Member
« Răspuns #216 : Luni, 05 Septembrie 2011, 20:22 »
Dat fiind faptul ca la ora actuala majoritatetea filmelor is de tot :-X (cenzurat), azi vedem ceva filme mai vechi, insa de calitate: Kramer vs Kramer, The name of the rose, Out of Africa, The Apartment, To have and to have not (ca doar suntem fani Bogart-Bacall).

julia

• Vizitator
« Răspuns #217 : Marți, 06 Septembrie 2011, 22:11 »
da, dar unde le vedem??
daca as avea un canal care sa-mi dea 24/24 filme din anii `40 -`50 as fi nedezlipita de ecran

Offline bit

• Hero Member
« Răspuns #218 : Marți, 06 Septembrie 2011, 23:04 »
da, dar unde le vedem??
daca as avea un canal care sa-mi dea 24/24 filme din anii `40 -`50 as fi nedezlipita de ecran
Pai avem internet. Si daca avem internet avem conturi pe torrent. Si deci avem filme. De toate genurile si in toate formatele (inclusiv full HD). Si (fiindca n-avem viata sociala) vedem cel putin 2 buc. film/zi. Cam asta e. Am uitat sa mentionez: gratis.

Offline almi_gabi

• Hero Member
  • Mesaje postate: 7628
« Răspuns #219 : Miercuri, 07 Septembrie 2011, 08:19 »
Pai avem internet. Si daca avem internet avem conturi pe torrent. Si deci avem filme.

nu mai e nevoie de cont pe torrent - sunt acum o serie de site-uri care transmit filme de toate genurile care se pot vedea on line - asa ca nici macar nu mai "incarc" memoria PC-ului cu filme

Si (fiindca n-avem viata sociala) vedem cel putin 2 buc. film/zi.

te invidiez pentru cele 2 bucati de film / zi . mi-ar place asa program  ;D dar ma mai plictisesc aia pe la servici - cica trebuie sa trec pe acolo in fiecare zi   :o  8)  si de cand cu SC m-a apucat asa un chef de socializare ca mai mereu ma prinde seara pe undeva prin oras cu vreo amica

si ca veni vorba am citit pe undeva - o revista d'astea de femei - ca mai modern se recomanda cinematerapia - adica filme care trateaza subiectele ce te preocupa si te pot ajuta sa devii mai receptiv si sa-ti schimbi atitudinea

Offline bit

• Hero Member
« Răspuns #220 : Vineri, 09 Septembrie 2011, 07:15 »
Norocul meu cu jobul e ca nu trebuie sa-i vizitez prea des (bine, asta se vede si la salariu  :D )

Offline almi_gabi

• Hero Member
« Răspuns #221 : Luni, 12 Septembrie 2011, 19:09 »
Am terminat cu treaba (pentru azi), asa ca incerc sa ma binedispun. Cum? Cu un film, of course! (Donnie Darko, pe care il revad -in varianta Director`s Cut, adica ceva nou si pentru mine - il recomand cu caldura tuturor celor care vor sa vada ceva de calitate).

<iframe width="640" height="385" src="//www.youtube.com/embed/68Wel4ypljM?fs=1&start=" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

interesanta chestia asta cu Director`s Cut  - nu stiam - m-am scos cu prietenul meu "goagal"  ;D

Offline bit

• Hero Member
« Răspuns #222 : Luni, 12 Septembrie 2011, 23:43 »
Da, dar nu au alterat cursul filmului.  Cand imi place cate ceva (in materie de filme vorbind) prefer sa il vad in diversele variante care apar (theatrical, director`s cut, final cut, extended edition, etc.). Uneori imi mai iau teapa, nefiind vorba altceva decat de oaresce strategii nesimtite de marketing (care nu ma afecteaza decat prin prisma timpului pierdut, fiindca bani nu dau pe ele, rusine sa-mi fie). Alteori...alteori se schimba foaia. Si uite-asa vazand Lord Of The Rings in varianta extended incepi sa legi mult mai multe lucruri...sau Blade Runner, care are niste chestii fascinante (micul unicorn origami, de exemplu) care apare in unele versiuni, in altele nu...Poate par dus cu capu`, insa imi asum riscul.

julia

• Vizitator
« Răspuns #223 : Vineri, 16 Septembrie 2011, 19:43 »
aveti un top 3 al filmelor care v-au placut cel mai mult?

Offline almi_gabi

• Hero Member
« Răspuns #224 : Vineri, 16 Septembrie 2011, 20:48 »
da
si e in continua schimbare pe masura ce vad mai multe filme am mai mult de unde alege