Autor Subiect: Ce filme mai vedem  (Citit de 304298 ori)

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

julia

• Vizitator
Răspuns: Ce filme mai vedem
« Răspuns #195 : Vineri, 15 Iulie 2011, 17:09 »

Care este cel mai trist film pe care l-ati vazut?

Offline almi_gabi

• Hero Member
  • Mesaje postate: 7628
Re: Ce filme mai vedem
« Răspuns #196 : Vineri, 22 Iulie 2011, 19:30 »
jul, cred ca cel mai trist film pe care l-am vazut a fost Philadelphia -film produs la Hollywood, în 1993, care a tratat cu seriozitate problema homosexualității și a bolii SIDA în Statele Unite ale Americii.  În rolurile principale au jucat Tom Hanks și Denzel Washington.

-iar muzica filmului Streets of Philadelphia cantata de  Bruce Springsteen mi se pare una din melodiile  triste pe care le-am ascultat.

Offline almi_gabi

• Hero Member
« Răspuns #197 : Vineri, 22 Iulie 2011, 19:40 »
zilele trecute vorbeam despre seriale si mi s-a recomandat sa vad serialul care a fost difuzat pe HBO - Urzeala Tronurilor (The Games of the Thrones, in original) - prima serie - 10 episoade

<iframe width="640" height="385" src="//www.youtube.com/embed/Q0BIGY8es-g?fs=1&start=" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

In trailer veti gasi detalii desspre serial, actiune, personaje si povestea in sine care imbina istoria , intrigile si imaginatia. O lume fascinanta cu idei si viziuni surprinzatoare.

Povestea şi acţiunea au loc prin locuri mitice, mai precis prin împrejurimile Westeros-ului. Aici şase familii nobile se luptă pentru a pune mâna pe cât mai mult pământ. Dintre cele şase familii doar trei sunt primare, şi anume Stark, Lannister şi Baratheon. Robert Baratheon este regele Westerosului şi îi cere ajutorul prietenului său Eddard Stark, pentru că are nevoie de un consilier. Acesta acceptă pentru a investiga moartea predecesorului consilier deoarece se zvonise că acela a fost ucis. Se pare că sunt mai multe familii care complotează împotriva regelui pentru a prelua controlul şi puterea, printre care Regina şi familia ei, Lannisters.

In serial joaca si actorul Sean Bean in rolul Lordului Stark (cunoscut din seria The Lord of the Rings ca Boromir).

Offline almi_gabi

• Hero Member
Re: Răspuns: Ce filme mai vedem
« Răspuns #198 : Marți, 26 Iulie 2011, 09:47 »
The Green Mile

Marci, mi-a placut filmul, impletirea dintre real si fantastic – si mesajul de la sfarsit.

cameliagabriela

• Vizitator
« Răspuns #199 : Marți, 26 Iulie 2011, 10:54 »
buna dimineata
eu am vazut aseara "love birds" este povestea in care un baiat "adopta" un ratoi ranit si poate reusiti sa-l vedeti folosind link-ul de mai jos

http://www.subs.ro/subtitrare/film/love-birds-2011/31609/

marcutza

• Vizitator
« Răspuns #200 : Miercuri, 27 Iulie 2011, 09:47 »
<iframe width="640" height="385" src="//www.youtube.com/embed/y_ldfn5in6M?fs=1&start=" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

gabitza, inca unul bun.

marcutza

• Vizitator
« Răspuns #201 : Miercuri, 27 Iulie 2011, 10:22 »
si inca unul.

<iframe width="640" height="385" src="//www.youtube.com/embed/vDp-08uNH0Y?fs=1&start=" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Offline micaela

• Hero Member
  • Mesaje postate: 6590
Re: Răspuns: Ce filme mai vedem
« Răspuns #202 : Miercuri, 27 Iulie 2011, 10:47 »
Care este cel mai trist film pe care l-ati vazut?

Alegerea Sophiei (cu Meryl Streep), dupa romanul lui William Styron.
E vorba despre drama unei femei care-si vede pierind familia in lagar, dar mai ales drama remuscarii insuportabile de a fi "ales" involuntar (printr-o reactie disperata), la un moment dat, intre cei doi copii ai sai - baiat si fetita- in momentul in care este pusa sa-l aleaga pe cel care sa fie dus la gazare. in final, ii pierde pe ambii....
Am vazut filmul asta in copilarie dar am fost atat de cutremurata, ca niciun alt film nu m-a mai impresionat mai tare...

Offline Manfred

• Hero Member
  • Mesaje postate: 510
« Răspuns #203 : Miercuri, 27 Iulie 2011, 16:07 »
"Appaloosa"un western mai altfel, cu Renee Zellweger in rolul de femme fatale.

<iframe width="640" height="385" src="//www.youtube.com/embed/h57n6R9pbU0?fs=1&start=" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Otrava este un medicament mortal - Girolamo Mercuriale

hadrian

• Vizitator
« Răspuns #204 : Duminică, 31 Iulie 2011, 05:23 »
  Filmele 3D de "box-office" si... gustul amar...

Ieri am fost la primul film 3D, film de "succes" (Harry Potter si... nu stiu ce..."), "tirit" acolo de fiica-mea, impotriva vointei mele, si dupa un drum de peste 250km.
  Gustul amar lasat de aceasta "aventura" nu a fost sters nici macar de berea amara, consumata pe seara, cind am ajuns acasa, si care parea adevarata "miere", pe linga "experienta" din timpul zilei...
  Nu ma consider desteptul pamintului, dar nici batut in cap nu sint, dar astfel de filme, pt mine, par cu adevarat un atentat la inteligenta oricarui om de bun-simt... Nu stiu daca mi-am dezamagit fiica, dar dupa nici o ora n-am mai rezistat sa urmaresc filmul, si am parasit sala. Oricum, ea a ramas in compania unei verisoare, si era prea absorbita de film pt a-i pasa ce se intimpla in jur, si aici e pericolul, cred eu... 
  Copiilor din ziua de azi, si multor adulti (sala era plina preponderent cu adulti), li se iau ochiii, si mintile, cu "tinichele" stralucitoare, precum triburilor descoperite de colonistii europeni, in secolele trecute... De fapt, copiii si adultii, sint manipulati subliminal prin astfel de "spectacole", li se ofera "valori" artificial create, sau "subiecte" despre care sa discute in viata "reala".
  Nu pot sa nu fiu ingrijorat de directia in care unii doresc sa "directioneze" lumea : plafonare, limitare, artificial/virtual, si nu mi-e teama in a folosi chiar un cuvint mai dur... indobitocire...
  Inteleg ca traim intr-o societate de consum, unde banul (ne place, sau nu) dicteaza totul, dar asa?...
  Sincer, in momentul in care am luat hotarirea sa parasesc sala, nu am putut sa nu trasez o neplacuta paralela, dar justificata, zic eu, intre genul de film vizionat si... manele... Sper sa nu supar pe nimeni, dar vinzarea ambelor "produse", pt mine, se bazeaza pe aceleasi lucruri : ignoranta, naivitate, mediocritate, lipsa sperantei pt mai bun, mai mult, mai de calitate...
  Oare incotro ne indreptam?... 

Magdalena_`

• Vizitator
« Răspuns #205 : Duminică, 31 Iulie 2011, 10:29 »
Din pacate, societatea ne ofera spre consum de cele mai multe ori lucruri ieftine. Dar cel mai rau este ca nu putem controla tot timpul actiunile copiilor nostri, insa nu cred ca valorile au disparut cu totul (desi in ultimul timp sunt tare dezamagita sa constat ca acestea lipsesc mai ales in oamenii de la care avem asteptari). Ce ar mai ramane daca ar disparea si aceasta speranta? Ma oboseste superficialitatea, inesteticul, incorectitudinea oamenilor, dar nu mi-am pierdut inca speranta ca mai pot gasi si valori.

julia

• Vizitator
« Răspuns #206 : Luni, 01 August 2011, 12:21 »

Am fost sa vad Lary Crowne. Comedioara usoara care te destinde 2 ore. Daca va plac Julia Roberts si Tom Hanks chiar merita.

<iframe width="640" height="385" src="//www.youtube.com/embed/uS155D2HlwY?fs=1&start=" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Offline almi_gabi

• Hero Member
« Răspuns #207 : Duminică, 07 August 2011, 15:17 »
The Borgias

Celebră în timpul Renaşterii (şi mult după), familia Borgia a devenit un simbol al uneltirilor, al dezmăţului şi-al crimei, Rodrigo Borgia aflându-se în fruntea listei celor mai controversaţi papi ai tuturor timpurilor. În ciuda dezmăţului din palatele Borgia, Rodrigo a fost ales papă în urma unui conclav în care, se spune, mare parte din voturi au fost cumpărate cu aur şi argint.

Serialul prezinta tumultoasa istorie a familiei Borgia, una dintre cele mai controversate şi hulite din trecutul Italiei. Jeremy Irons este Rodrigo Borgia, patriarhul devenit papă, în timp ce fiul său Cezar este interpretat de canadianul François Arnaud, iar la fel de controversata Lucrezia de britanica Holliday Grainger.

Una din primele decizii ale "preasfinţiei" sale a fost să organizeze nunta Lucreziei, unica sa fiică, chiar în palatul Vaticanului, punând la cale unul dintre cele mai scandaloase evenimente din istoria acestei reşedinţe a liderului bisericii catolice. Adevărată femeie fatală a vremurilor, Lucrezia, ca şi alţi membri ai familiei sale, a devenit protagonista a nenumărate romane şi filme.

<iframe width="640" height="385" src="//www.youtube.com/embed/u_PkZnwkrW4?fs=1&start=" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Offline everyoung

• Jr. Member
  • **
  • Mesaje postate: 68
« Răspuns #208 : Duminică, 07 August 2011, 18:31 »
"The Champ" (Campionul) a fost votat ca avand cea mai trista scena din lumea filmului! Si era parerea mea inainte de a afla asta! Merita vazut!

julia

• Vizitator
« Răspuns #209 : Marți, 09 August 2011, 20:43 »
nu mai stiu sigur care e scena aia. parca trebuia sa plece copilul de la tata sa locuiasca cu mama.

pt mine un film foarte trist a fost Legendele toamnei. l-am vazut de citeva ori si plingeam de fiecare data anticipat ca stiam ce se intimpla.