Aici se discuta > Subiecte generale

Ce filme mai vedem

<< < (17/160) > >>

almi_gabi:
Serialul "Giuvaierul palatului" face parte din cele 3 seriale coreene cu subiect istoric transmise de televiziunea romana (TVR 1).

L-am vazut si la prima transmisie de anul trecut ; acum mai revad unele episoade. Un farmec aparte, cultura, traditii, decoruri ale unei lumi asiatice plina de culoare.

Site-ul oficial www.Korea film.ro unde gasiti informatii despre episoade, actori, actiunea filmului: giuvaierul palatului

almi_gabi:
Am revazut aseara filmul  --- "Don't say a word" - cu Michael Douglas. Captivant.

iudith:
   Wuthering heights, ultima ecranizare, cu Tom Hardy jucand un Heathcliff perfect.

Ayouni:

--- Citat din: iudith din Marți, 01 Iunie 2010, 12:06 ---   Wuthering heights, ultima ecranizare, cu Tom Hardy jucand un Heathcliff perfect.

--- Terminare citat ---

mersi iudith, este un film superb, l-am vazut de mai multe ori pana acum; am citit si cartea.  am mai spus, am o slabiciune pentru literatura engleza si pentru unii fii ai albionului. si o data am vazut acest film cu acel fiu al albionului, emotionant!

Ayouni:
LA MEGLIO GOVENTU, se poate si descarca cu subtitluri in engleza... este un film foarte lung dar frumos (bello da morire)!

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă