Aici se discuta > Subiecte generale
Ce filme mai vedem
pe_jumate:
daca filmul e asa tot, eu nu vreau la el..
1 ea are o coafura care sta impecabil in locul ala plin de praf si daramaturi
2 o tehnica ca aceea demonstrata in scena nu poate fi avuta de cineva care face mai mult de doua zile pauza in a repeta cu un pian in fata ori ea pare pe drumuri de mai mult de doua zile
3 acustica daramaturilor pare fenomenala.. din cate imi aduc eu aminte, in locuri deschise, pianul se aude altfel, mai ales intre daramaturi.. dar scenele de dragoste sutn probabil super incantatoare.. ca italienii se pricep la trubadurisme, hehe
who's bad? i'm bad.. :-*
Ayouni:
--- Citat din: pe_jumate din Miercuri, 02 Iunie 2010, 21:08 ---daca filmul e asa tot, eu nu vreau la el..
1 ea are o coafura care sta impecabil in locul ala plin de praf si daramaturi
2 o tehnica ca aceea demonstrata in scena nu poate fi avuta de cineva care face mai mult de doua zile pauza in a repeta cu un pian in fata ori ea pare pe drumuri de mai mult de doua zile
3 acustica daramaturilor pare fenomenala.. din cate imi aduc eu aminte, in locuri deschise, pianul se aude altfel, mai ales intre daramaturi.. dar scenele de dragoste sutn probabil super incantatoare.. ca italienii se pricep la trubadurisme, hehe
who's bad? i'm bad.. :-*
--- Terminare citat ---
you're not bad at all!
poate ai si tu dreptate, cara mia jumatate, e un punct de vedere pe care ti-l accept si-l respect. dar scena aceea este doar una mica mica... la cele 5 ore de film (am auzit strigate de oroare si interesul a scazut brusc la zero sau pe aproape). iar toate acele detalii, adevarate sau nu, nu sunt un impediment pentru ca filmul sa fie plin de poezie, istorie, dragoste, suferinta, vise, trubudarisme italienesti, cum foarte inspirat la numesti.
daca le diseci pe toate asa de tehnic, mai iti place vreun film vreodata? :)
pe_jumate:
imi plac filmele rusesti vechi.. si mai ales comediile rusesti.. ai auzit vreodata de "operatiunea i"? I fiind litera care la noi vine din i sau din a..
pe urma imi plac comediile frantuzesti.. bourvil, louis de funes, aventurile jandarmului, ale companiei a 7-a, seria cu fantomas, fara sa mai vorbesc de pierre richard si ale lui minunatii si apoi alberto sordi, mmmmmmmmm, ce umor!
de fapt, imi plac toate filmele care ne spun si ne incurajeaza sa credem ca viata nu trebuie luata foarte in serios...
in contrast cu peruca perfect aranjata a pianistei cu figura de obersturmbahnfuhrer din scena cu acuratetea tehnicii pianistice a cercetatorilor in sociologia grupurilor mici sau ce or fi fost gasca aia .. :-*
PS ma urasti?
krissunu:
...pe_jumate ,...chiar ieri am vazut " Compania a 7-a sub clar de luna " ,...iar azi am descarcat " Am gasit compania a 7-a " ,...urmeaza sa-l "savurez " ..si ar mai fi unul " Unde este a 7-a companie " .
....super filmele acestea frantuzesti ,..pline de comedie .
Ayouni:
--- Citat din: pe_jumate din Miercuri, 02 Iunie 2010, 21:31 ---imi plac filmele rusesti vechi.. si mai ales comediile rusesti.. ai auzit vreodata de "operatiunea i"? I fiind litera care la noi vine din i sau din a..
pe urma imi plac comediile frantuzesti.. bourvil, louis de funes, aventurile jandarmului, ale companiei a 7-a, seria cu fantomas, fara sa mai vorbesc de pierre richard si ale lui minunatii si apoi alberto sordi, mmmmmmmmm, ce umor!
de fapt, imi plac toate filmele care ne spun si ne incurajeaza sa credem ca viata nu trebuie luata foarte in serios...
in contrast cu peruca perfect aranjata a pianistei cu figura de obersturmbahnfuhrer din scena cu acuratetea tehnicii pianistice a cercetatorilor in sociologia grupurilor mici sau ce or fi fost gasca aia .. :-*
PS ma urasti?
--- Terminare citat ---
de gustibus! sau mai pe intelesul tau "suits yourself" hihihihhihi
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă