Aici se discuta > Subiecte generale
Ce filme mai vedem
Matei:
"Shrink" (psihologul celebritatilor) cu kevin spacey, joaca excelent, ca de obicei; "edge of madness" (in pragul nebuniei) romance and crime in canada anilor 1850 parca, o sa va delectati cu accentul actorilor, sigur!
un serial cu doctori, razboi, actori buni, ironie fina, umor fin: M*A*S*H.
bit:
--- Citat din: Matei din Joi, 23 August 2012, 21:55 ---"Shrink" (psihologul celebritatilor) cu kevin spacey, joaca excelent, ca de obicei
--- Terminare citat ---
...care era total dat peste cap fiindca sotia i s-a sinucis...o rupea pe marijuana...si traia tangential, doar atingea viata (in puncte, tangential, cum am zis)...da, e fain filmul. Si prea putin promovat, din pacate.
Matei:
--- Citat din: bitek din Joi, 23 August 2012, 21:59 ---...care era total dat peste cap fiindca sotia i s-a sinucis...o rupea pe marijuana...si traia tangential, doar atingea viata (in puncte, tangential, cum am zis)...da, e fain filmul. Si prea putin promovat, din pacate.
--- Terminare citat ---
exact! omul era intr-adevar fucked up din cauza sinuciderii sotiei, foarte interesant felul cum traia trauma respectiva, cum a coborat in el pana jos de tot si cum la un moment dat a reusit sa se ridice (touch bottom and raise again). ultima scena este memorabila, simpla dar foarte graitoare. daca ar fi avut un copil alta ar fi fost situatia. dar asa filmul este mai interesant si actorul are ocazia sa dea cat mai mult din el.
Caroline:
--- Citat din: Matei din Joi, 23 August 2012, 21:55 ---"edge of madness" (in pragul nebuniei) romance and crime in canada anilor 1850 parca, o sa va delectati cu accentul actorilor, sigur!
--- Terminare citat ---
Ai! :D E o coincidenta? :o Eu tocmai azi noapte m-am delectat cu filmul asta (pe TVR a fost, parca). By the way, accentul din film suna mai degraba a Scotia decat a Canada. Mie mi-a placut la nebunie accentul lui Mel Gibson din Braveheart. ::)
Matei:
--- Citat din: Caroline din Joi, 23 August 2012, 22:55 ---Ai! :D E o coincidenta? :o Eu tocmai azi noapte m-am delectat cu filmul asta (pe TVR a fost, parca). By the way, accentul din film suna mai degraba a Scotia decat a Canada. Mie mi-a placut la nebunie accentul lui Mel Gibson din Braveheart. ::)
--- Terminare citat ---
nici o coincidenta! :) si eu l-am vazut tot in seara respectiva si tot pe tvr.
actorii sunt canadieni dar accentul cumva suna tare mult a scotian, probabil ca sa respecte atmosfera. acum la engleza mai e cum mai e, dar cand vine vorba de franceza, e jale! am observat ca unele filme sau seriale canadiene au subtitluri atunci cand se se transmit in franta.
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă