Aici se discuta > Subiecte generale
Ce filme mai vedem
bit:
Eram dator cu o revenire la "Hanna". Pe scurt: incepe promitator si se termina jalnic. Asa ca nu mai pierd timpul aiurea si prefer sa vad din nou un clasic: "Shichinin no samurai" al lui Kurosawa (cu Toshiro Mifune in rolul lui Kikuchiyo- wow, :thumbup: deh, filme de baieti :bully:)
bit:
Am gasit un release mai de doamne-ajuta la "Brave", pe care il urmaresc acum. Daca corespunde, merg sa-l vad si la cinema.
bit:
--- Citat din: bitek din Luni, 20 August 2012, 21:06 ---Am gasit un release mai de doamne-ajuta la "Brave", pe care il urmaresc acum. Daca corespunde, merg sa-l vad si la cinema.
--- Terminare citat ---
Vazut. Deci:
Plus
- animatia. Incredibila. Se vede ca au refacut RenderMan-ul (soft-ul lor de animatie) si totul arata extraordinar. Deci DreamWorks (Madagascar) si Blue Sky (Ice Age) puteti sa plangeti linistiti, sunteti la ani-lumina in urma la capitolul asta.
- povestea: ma bucur ca a iesit din tipicul de Hollywood, cu glume tampe si neaparatul happy-end, unde printesa se marita fericita la urma. Bleah!
- scottish accent. E o incantare pentru urechi :)
Minus
-tot povestea. Da impresia de neterminat.
Pan`la coada avem desene animate pentru copii mai mari. Ma duc sa-l vad si la cinema.
IuliaCon:
Mi-a placut mult Revolutionary Road (2008), e mai vechi si poate unii dintre voi l-ati vazut deja, dar pentru rolul din acest film Kate Winslet trebuia sa primeasca un al doilea Oscar.. Prestatia ei din Rev Road mi se pare mult mai buna decat in The Reader.
bit:
E bun (rolul), intr-adevar insa si cel din "The Reader" e. Cat despre Kate - probabil cea mai buna actrita de la ora actuala. (ca-n reclama la Carlsberg)
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă