Aici se discuta > Subiecte generale
Ce filme mai vedem
varsator38:
--- Citat din: bitek din Miercuri, 25 Aprilie 2012, 00:41 ---Cat despre treaba cu Wilde, am zis-o ca s-o necajesc pe Adda si pe compatrioatele ei. Numa`ca nu se lipi, dupa cum ai vazut.
--- Terminare citat ---
treaba cu necajitul devine constructiva pe aici,se pare... ;)
ce-mi place sa citesc "tachinarile"de pe aici si sa invat cate ceva...{doar ce-mi permite neuronul personal ;) }
nickyblu:
Astazi am vazut "Intouchables", cum l-a calificat presa: "filmul fenomen".
Interesant, trebuie sa recunosc..........filmul e in franceza si am preferat sa-l vad titrat in engleza pentru ca titrarile in romana sunt slabute.
almi_gabi:
--- Citat din: bitek din Vineri, 06 Aprilie 2012, 14:54 ---The Hunger Games a vazut cineva? ...
--- Terminare citat ---
bifat; mi-a placut dar parca nu atat de mult cat ma asteptam; poate unde mai vazusem ideea si prin alte filme, poate nu eram eu in starea necesara, oricum merita vazut
next tarket: Invincibili
Saturnianul:
--- Citat din: nickyblu din Miercuri, 25 Aprilie 2012, 22:54 ---Astazi am vazut "Intouchables", cum l-a calificat presa: "filmul fenomen".
Interesant, trebuie sa recunosc.....
--- Terminare citat ---
Interesant dar nu chiar fenomen, nu? :)
Am constatat din experienta ca e mai bine sa fiu rezervat la ceea ce clasifica presa drept "fenomen". Fie ca e film sau altceva.
Cum am constatat ca trebuie sa fiu rezervat si fata de filmele care iau Oscar in ultima vreme. Cred ca s-au schimbat niste ceva criterii pe-acolo. Cel putin ultimul film de Oscar il gasesc ca nuca-n perete. Nu, nu l-am vazut! Si nici n-o sa-l vad. Mi-e de-ajuns sa stiu ideea de baza care a contribuit la premierea lui ca sa nu fac efortul asta.
Intoucchables o sa incerc, cred...
almi_gabi:
am vazut in dupa amiaza asta Invicibilii/Intouchables (2011)!! :thumbup:
este un film simplu, frumos, fără artificii, plin de amuzament, real si degajat, o naturalete curajoasa dintre doua caractere jucause, deschise la minte, total opuse, e genul de film care parca nu ai vrea sa se termine, plin de viata O0
Intouchables Trailer
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă