Aici se discuta > Subiecte generale
Ce filme mai vedem
bit:
Pai io nu fac diferentieri, le constat doar. Plus ca ele TREBUIE sa existe. Altfel am fi toti la fel, eventual nici nume nu ne-ar mai trebui ci doar un numar de serie acolo...diferit cu o unitate de la unul la altul.
adda:
no asa....acum pot sa ma duc la culcare linistita ca am ajuns la un consens si am scapat de o cearta cu tine ;D ....glumesc
noapte buna si vizionare placuta la filme ;)
Saturnianul:
--- Citat din: bitek din Marți, 24 Aprilie 2012, 22:40 ---Stii cum vad io lucrurile? la noi 2+2 fac 4. La voi "2+2...da`de ce esti curios? Si primii 2 ce sunt? Da`ailalti? Si ce cauta ei impreuna?" cam asa.
--- Terminare citat ---
Bitekule, ce naiba omule... Pai asa e si normal sa fie, asta e tot farmecul. Io m-as plictisi de moarte daca femeile ar gindi ca noi. Sau noi ca ele >:D
Cit despre chestia zisa de musiu Wilde. Pai daca barbatul ar fi inteles femeia (sau ar fi cautat sa o inteleaga) azi ar fi fost tot aia doi, Adam si Eva :P
micaela:
--- Citat din: bitek din Marți, 24 Aprilie 2012, 22:51 ---Aham...las`sa va iubeasca el atunci!
--- Terminare citat ---
bun si amoru' lu' raposatu', la o adica. ;D
bit:
--- Citat din: Saturnianul din Marți, 24 Aprilie 2012, 23:24 ---Bitekule, ce naiba omule... Pai asa e si normal sa fie, asta e tot farmecul. Io m-as plictisi de moarte daca femeile ar gindi ca noi. Sau noi ca ele >:D
--- Terminare citat ---
Pai de asta am si zis ca trebuie sa existe diferente. :)
Cat despre treaba cu Wilde, am zis-o ca s-o necajesc pe Adda si pe compatrioatele ei. Numa`ca nu se lipi, dupa cum ai vazut.
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă