Aici se discuta > Subiecte generale
Ce filme mai vedem
luciamanta:
--- Citat din: almi_gabi din Duminică, 29 Aprilie 2012, 21:03 ---am vazut in dupa amiaza asta Invicibilii/Intouchables (2011)!! :thumbup:
este un film simplu, frumos, fără artificii, plin de amuzament, real si degajat, o naturalete curajoasa dintre doua caractere jucause, deschise la minte, total opuse, e genul de film care parca nu ai vrea sa se termine, plin de viata O0
--- Terminare citat ---
Multumesc Gabi pentru recomandare! :) :flori:
almi_gabi:
butonand serile astea telecomanda am dat pe unul din canale de un film mai vechi pe care l-am revazut cu placere The Man Without a Face (1993)
in regia lui Mel Gibson ( tot el joaca si rolul principal) - prietenia dintre un adolescent si un profesor desfigurat in urma unui accident de masina
almi_gabi:
Peaceful Warrior Calea luptatorului pasnic (2006)
peaceful warrior movie trailer
un film placut, lejer, cu mesaj simplu si incurajator (ecranizare dupa cartea cu acelasi nume a lui Dan Millman, eroul principal al filmului)
va redau un fragment din dialogul celor 2 personaje principale
"-Viata are doar 3 reguli simple?
-Da, si le stii deja.
-Paradoxul, umorul si schimbarea.
-Paradoxul - viata este un mister, nu risipi timpul incercand sa-l descoperi.
-Umorul - sa ai intotdeauna umor in special fata de tine. Este puternic in spatele tututuror lucrurilor.
-Schimbarea -sa stii ca nimic nu dureaza"
bit:
Io ma uit la Over the Hedge, mi-am adus aminte ieri de viteza lui Hammy si am vrut sa-l vad din nou.
almi_gabi:
Over the Hedge !!?? ???
ce e asta ? desene?
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă