Aici se discuta > Subiecte generale
Ce filme mai vedem
Caroline:
--- Citat din: Ayouni din Marți, 06 Iulie 2010, 22:37 ---si va voi spune si de ce: acum cativa ani am vazut filmul "dancer in the dark" cu bjork si a fost o experienta teribila, prima de acest fel... as dori sa-l revad dar nu stiu daca sunt gata.
--- Terminare citat ---
Subscriu... intocmai. N-am reusit sa mi-l scot din minte saptamani, dupa ce l-am vazut.
La asemenea impresie, n-a mai "concurat" de-atunci pentru mine decat un singur film: "Vas, vis et deviens", in traducere "Traieste!". Este o coproductie Franta - Israel, realizata de Radu Mihaileanu, un film castigator a numeroase premii in Europa, dar la care nu am vazut niciun fel de reclama in Romania, din pacate. Eu l-am gasit intamplator intr-un centru de inchiriat DVD-uri... si ulterior mi l-am si cumparat pe DVD. L-am revazut de cel putin 5 ori de-atunci, cu aceeasi emotie...
http://www.cinemagia.ro/filme/va-vis-et-deviens-traieste-13349/
Caroline:
--- Citat din: Ayouni din Marți, 07 Septembrie 2010, 23:04 ---acum cateva seri am vazut un film german pe prima, incepuse asa ca nu stiu ce nume are. mi s-a parut foarte interesanta povestea: adevarata iubire este cea care stie si poate sa treaca peste...
--- Terminare citat ---
Un alt film favorit al meu, tot german, cam cu acelasi mesaj, desi in altfel de poveste. Zambesc numai cand imi aduc aminte de el... memorabil!
http://www.imdb.com/title/tt0405743/
almi_gabi:
Moon
Este un sf psihologic care trateaza o drama (foarte bine jucata de Sam Rockwell) pe baza unei idei extraordinare comportamentul uman in conditii de izolare ( pe o statie de exploatare miniera pe Luna) la care se adauga inca o problema personajul principal descopera spre finalul filmului ca nu este decat o clona si va fi inlocuit la terminarea contractului de o alta clona si tot asa deoarece exista o multime de astfel de copii umane in subsolul bazei. Mie mi s-a parut interesant mai ales ca filmul se axeaza pe trairile personajului.
ama:
THE SUCKER PUNCH ..... coloana sonora e incredibila .. cred ca una dintre melodii e cintata de Bjork dar nu sunt sigura
m-a fascinat frumusetea lui Baby doll -
almi_gabi:
Filmul povesteste calatoria lui Eli printro lume devastata de un ultim razboi unde oraşele pustiite, şosele distruse, pământ pârjolittot ce-l înconjoară arată catastrofa care se petrecuse. Nu mai există nicio urmă de civilizaţie, sau lege. Drumurile aparţin unor bande de tâlhari care sunt în stare să omoare un om pentru pantofii lui, pentru o cană de apă, sau
chiar pentru nimic.
Cartea lui Eli este un film regizat de fraţii Hughes si îi are pe generic pe dublul câştigător al premiului Academiei, Denzel Washington care nu joaca prea rau nici aici :) si finalul filmului este unul pozitiv in care lumea isi reia existenta.
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă