Aici se discuta > Subiecte generale

Ce filme mai vedem

<< < (59/160) > >>

bit:
Asteptam sa apara la cinema (pe 23.12) al doilea Sherlock Holmes-"A Game Of Shadows", facut cu aceeasi echipa ca si primul (regie Guy Ritchie, muzica Hans Zimmer si Robert Downey si Jude Law in rolurile principale).

julia:
a fost tare prima parte. m-am distrat teribil, sunt fan Downey jr.
daca apare si seria 2 sper sa nu fiu dezamagita.

almi_gabi:
Un film cu George Clooney, regizat tot de el - despre politica, jocuri de culise, mecanisme de lansare, santaj vs loialitate
 - poate nu e chiar o capodopera dar merge

almi_gabi:
Lord of War (2005)

acum am dat de el desi este din 2005, este vorba despre traficul de arme si mi-a placut ca este inspirat din fapte reale si filmul parca puncteaza ideea ca  posibilitatile de comert cu arme au crescut dupa incetarea "razboiului rece - personajul principal Yuri Oslov (Nicolas Cage  :) ) ajunge destul de rapid in "business" castigand tot mai multi bani - intai o mitraliera, maine un tanc, poimaine un avion....
pare hilar dar mi-a placut iventivitatea de care dadeau dovada in a camufla armamentul si al trece transporturile cu acte false

almi_gabi:
The prestige (2006)

Multa drama, mandrie, razbunare si iubire in filmul lui Nolan, un exemplu de film captivant -  filmul se invarte in jurul povestii “dusmaniei” dintre cei doi magicieni. Un film cu mai multe intorsaturi de situatie, cu mister, cu actori mari, cu o poveste credibila, cu decoruri impresionante… cu de toate  :)

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă