Aici se discuta > Subiecte generale
Ce filme mai vedem
almi_gabi:
nu-i nevoie - are si continuari - Oceans' 12 si 13 8)
almi_gabi:
--- Citat din: marcutza din Luni, 19 Aprilie 2010, 18:54 ---Prince Of Persia: The Sands Of Time (2010)
--- Terminare citat ---
usurel, da am zis sa vad si eu cum e un film facut dupa jocuri video
almi_gabi:
Made In Dagenham
In anul 1968, la cea mai mare fabrica de automobile Ford din Europa in Dagenham lucrau 187 de femei, care executau la masinile de cusut husele din piele cu care erau acoperite banchetele si care isi desfasurau activitatea in conditii grele, fiind platite cu sume mult mai mici de bani decat cei 55.000 de angajati barbati. Atunci cand afla ca salariile le vor fi micsorate, angajatele fabricii din Dagenham Anglia o insarcineaza pe Rita OGrady sa le reprezinte interesele in cursul unei intrevederi cu patronatul. Cusatoresele reusesc prin persverenta sa schimbe un sistem despre care nimeni nu era pregatit sa admita ca este deficitar si injust.
Filmul este inspirat de un caz real din Marea Britanie si e destul de tonic si interesant. :D
bit:
Cine vrea Prince of Persia, sa joace jocul (unul dintre ele), filmul e o gluma. Stateam azi si imi bateam capul sa imi aduc aminte cel mai bun film vazut (si facut) in 2011. Nimic. :-\
Caroline:
--- Citat din: maria171 din Joi, 01 Aprilie 2010, 17:10 ---sile43
am vazut intr-o noapte pe hbo un film cu un tip care venise cu niste bani in bucuresti si a fost tzepuit
apoi a inceput si el sa insele oamneii
stii cumva cum se cheama?
--- Terminare citat ---
Filantropica?
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă