Aici se discuta > Subiecte generale
Ce filme mai vedem
Ayouni:
hei saturnis, stai ca m-am uitat la trailer si mi-am amintit! l-am vazut, este intr-adevar foarte interesant... totusi sunt si cateva scene destul de scabroase acolo! de fapt, capcana din care trebuie sa iesim suntem noi insine, totul se petrece acolo, poate de aceea si acel motto. cubul este fiecare dintre noi, right brother?1
Saturnianul:
--- Citat din: Ayouni din Marți, 06 Iulie 2010, 22:54 ---cubul este fiecare dintre noi
--- Terminare citat ---
Da. Mai bine zis mintea fiecaruia dintre noi. De fapt, asta se sugereaza inca de la inceput. Protagonistii se trezesc pur si simplu in interiorul cubului, fara sa poata spune cum au ajuns acolo. Mintea noastra e prima inchisoare din care trebuie sa evadam :)
krissunu:
--- Citat din: Saturnianul din Marți, 06 Iulie 2010, 12:04 ---
--- Citat din: krissunu din Marți, 06 Iulie 2010, 01:58 ---..un film care m-a tinut in suspans :)
--- Terminare citat ---
@krissunu, ai vazut si continuarile? Hypercube si Cube Zero? Nu sunt la fel de bune ca primul, dar oricum... :)
--- Terminare citat ---
NU !!!! ..pe acestea nu le-am vazut . dar mi le voi nota ,..si am sa le caut .
robbye79:
The 4`th kind, un film extraordinar, cred ca lui Saturnianul o sa-i placa in mod special....
am fost totusi un pic dezamagit dupa vizionarea filmului insa nu va spun si de ce,
daca o sa-l vedeti, probabil veti proceda la fel ca mine...veti afla singuri
robbye79:
Am vazut Cube....interesant
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă