Aici se discuta > Subiecte generale

Ce filme mai vedem

<< < (24/160) > >>

Saturnianul:

--- Citat din: robbye79 din Joi, 08 Iulie 2010, 00:19 ---The 4`th kind, un film extraordinar, cred ca lui Saturnianul o sa-i placa in mod special....
am fost totusi un pic dezamagit dupa vizionarea filmului insa nu va spun si de ce,
daca o sa-l vedeti, probabil veti proceda la fel ca mine...veti afla singuri

--- Terminare citat ---

@robbye79, mulţam pentru info. O să caut filmul :)

Saturnianul:
Pentru fanii genului si ai seriei Predator, de la regizorul Robert Rodriguez vine acum Predators, cu Adrien Brody si Laurence Fishburne

Saturnianul:
Daca va plac filmele care se joaca cu mintea voastra si v-o pun pe "bigudiuri" nu ratati filmele regizate de David Lynch (il stiti, tot el a realizat serialul Twin Peaks). Va recomand doua dintre filmele sale pe care, recunosc, a trebuit sa le vad de 2 ori  ;D Si sunt convins ca la fiecare vizionare voi mai intelege vreun mister :)

Lost Highway

Twin Peaks: Fire Walk With Me (filmul)

almi_gabi:

--- Citat din: Saturnianul din Duminică, 11 Iulie 2010, 15:11 ---Pentru fanii genului si ai seriei Predator, de la regizorul Robert Rodriguez vine acum Predators, cu Adrien Brody si Laurence Fishburne

--- Terminare citat ---

Seria Predator mi se pare viiolenta , ce pot sa spun este ca imi place Laurence Fishburne - pe care l-am vazut in "The Matrix Revolution" si "The Matrix Reloaded".

Intrebare pentru cine a vazut filmul - joaca la fel de bine si in Predators? ;)

Ayouni:
acum cateva seri am vazut un film german pe prima, incepuse asa ca nu stiu ce nume are.  mi s-a parut foarte interesanta povestea: 3 cupluri iau cina impreuna acasa la unul din ei.  cand subiectele de conversatie se epuizeaza, incep sa gaseasca subiecte un pic mai speciale, nu din cele obisnuite.  si din una in alta ajung la o provocare: cred ei ca ar fi in stare sa-si recunoasca partenerul / partenera de viata, goi fiind dar legati la ochi.  fara sa-si atinga fetele, numai trupurile... la inceput este un pic de sovaiala, timiditate, nesiguranta.  pana la urma accepta si fac un pariu.  una dintre perechi va fi juriul iar ceilalti patru vor trebui sa-si recunoasca partenerul.  zis si facut.  cele doua perechi se ating, se mangaie, se recunosc in cele din urma dar legati la ochi fiind nu au cum sa-si dea seama.  perechea-juriu, la indemnul barbatului, fac o inselaciune.  inainte de a-i dezlega la ochi, ii indeparteaza unul de celalat si fiecare ia de mana sotul si sotia cealalta, adica perechile schimbate; sunt dezlegati si cu stupoare isi dau seama ca nu s-au recunoscut, cred ei...
de aici, reactiile ambelor perechi: una dintre ele ia lucrurile foarte in serios si considera ca este un semn, o greseala foarte dura faptul ca, in ciuda iubirii lor mari, s-au inselat in recunoasterea reciproca.  cealalta pereche, in schimb ajunge la o concluzie foarte interesanta: ca de fapt, ei sunt ceva mai mult decat un trup, el/ea nu inseamna doar carnea,corpul... adevarata lor esenta este alta, este cea care va ramane cu ei chiar si cand corpurile vor imbatrani si se vor schimba.  si ca adevarata iubire este cea care stie si poate sa treaca peste acest aspect.

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă