Aici se discuta > Subiecte generale
Ce filme mai vedem
krissunu:
--- Citat din: Saturnianul din Marți, 06 Iulie 2010, 00:12 ---Dacă vreţi să exploraţi limitele psihicului şi sufletului uman şi aveţi tăria să urmăriţi Cube, vi-l recomand. Motto-ul filmului: "Trebuie să vă salvaţi pe voi de voi înşivă".
--- Terminare citat ---
..un film care m-a tinut in suspans :)
Saturnianul:
--- Citat din: krissunu din Marți, 06 Iulie 2010, 01:58 ---..un film care m-a tinut in suspans :)
--- Terminare citat ---
@krissunu, ai vazut si continuarile? Hypercube si Cube Zero? Nu sunt la fel de bune ca primul, dar oricum... :)
Ayouni:
romeo, romeo, sweet romeo!
Ayouni:
@saturnis, krissunu, o sa incerc sa ma uit la filmul despre care vorbiti. spun "incerc" pentru ca nu stiu daca voi avea curajul.
si va voi spune si de ce: acum cativa ani am vazut filmul "dancer in the dark" cu bjork si a fost o experienta teribila, prima de acest fel. niciodata un film m-a tulburat asa de tare: l-am simtit inspaimantator, simplu, zguduitor, intunecat, te face sa cobori foarte mult in tine; si e si sfasietor de frumos in acelasi timp. un music hall cu totul si cu totul deosebit... as dori sa-l revad dar nu stiu daca sunt gata.
Saturnianul:
@Ayouni, Cube exploreaza cele mai adinci si intunecate cotloane ale mintii si sufletului uman, lucruri de care devenim consitenti, de cele mai multe ori, in situatii limita. Vei gasi agonie si extaz in film. Iar finalul filmului m-a lasat mut de surprindere. Daca o sa vezi filmul, ai sa intelegi de ce :)
O sa caut si eu Dancer in the dark. M-ai facut curios.
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă