Aici se discuta > Subiecte despre si pentru singles

Single cu copii

<< < (12/49) > >>

bit:
Pai vezi, tu cu gura ta ai zis-o...ma rog, cu mainile ai scris-o! Nu mama-surogat caut...In fine, ce-o fi, o fi, pana la coada. Chestiile astea nu se rezolva postand pe topic, vorba ta.

Guesswho:

--- Citat din: bitek din Joi, 22 Martie 2012, 20:46 ---Chestiile astea nu se rezolva postand pe topic, vorba ta.

--- Terminare citat ---
da, parca trebuie ceva mai multa munca  ::)

bit:
 :2funny: :2funny:. Bag seama ca azi ti-ai luat alte cornitze...( >:D cumva?)

Caroline:

--- Citat din: Guesswho din Joi, 22 Martie 2012, 20:41 ---aici tre` sa recunosc ca femeile-s avantajate....daca-si doresc un copil cu orice pret, trebuie doar sa aleaga potentialul tata si perioada fertila....stiu un caz care a facut un copil astfel...

--- Terminare citat ---

Femeile foarte egoiste sunt avantajate astfel! Daca faci un copil, nu il faci exclusiv pentru tine, ca nu e jucarie de cumparat din supermarket sau animal de companie, ci te straduiesti sa faci ce-i mai bine pentru el, ca om, nu ca proprietate a ta- de esemplu, o familie adevarata. As fi avut optiunea sa am un tata donator necunoscut pentru fetilizare, cand eram maritata, si nu am vrut eu... macar sa-mi fi ramas un copil de la un barbat care a insemnat candva ceva pentru mine, daca acum nu mai inseamna, nu un copil al nimanui.

bit:
Nu poti spune al nimanui. Un copil e al mamei lui, in primul rand.  In alta ordine de idei, ai dreptate, copilul nu e proprietate si nici jucarie. De-aia am zis io ca-i greu totusi...(raspunderea!)

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă