Aici se discuta > Subiecte despre si pentru singles

Single cu copii

<< < (11/49) > >>

Caroline:
Bre!  ;D Pe undeva... eu ar cam trebui sa recunosc ca, in conformitate cu faptul ca femeilor le "expira" mai repede acest privilegiu decat barbatilor, eu m-am cam "dedulcit" sa apelez la surogate: n-am un copil al meu, in schimb am peste 200 de elevi in fiecare an. Cred ca o fi si ceva tricky de genul asta la mijloc de nu ma pot lasa de invatamant, desi uneori ma enerveaza cand ma gandesc ca as putea face enspe mii de alte lucruri mai profitabile si mai putin solicitante nervos. Da' se vede treaba ca exista si un fel de masochism mental pe-aici...  :slap:

bit:
Bre. (fara !). Dat fiind faptul ca nu te pot contrazice, iti aduc un alt argument (care mi-a pocnit adineauri in cap ca popcornu`): banuiesc ca un barbat isi doreste a fi tata si fiindca e (cumva) o incununare a masculinitatii lui. Zic si io. Plus ca io char sunt disperat dupa lighioanele astea mici.

Guesswho:

--- Citat din: bitek din Joi, 22 Martie 2012, 19:31 ---Bre! :D Si cand o fi momentu`ala? Pe la pensie-ncolo?

--- Terminare citat ---
de tine depinde ...cand esti hotarat, faci pasul (adica copilul...scz, lighioana  ;D).....e simplu  ;)

bit:
Sa stii ca ai dreptate. Ca-i plina lumea de potentiale mame. Cum suna: "Ce faci mai dupa amiaza, lucram si noi la un copil?"   ;D ;D :2funny: Mai Cornitze, gandesti ca o femeie...(nu e insulta, nu te grabi sa sari, numa`ca pune-te un pic in bocancii mei.)

Guesswho:
daca vrei doar o mama surogat, cred ca se poate rezolva...
io ma gandeam ca ai vrea un copilas pe care sa-l cresti alaturi de o femeie care sa insemne ceva si pt tine, nu s-o folosesti doar ca incubator de bebe...
aici tre` sa recunosc ca femeile-s avantajate....daca-si doresc un copil cu orice pret, trebuie doar sa aleaga potentialul tata si perioada fertila....stiu un caz care a facut un copil astfel...
totusi, voi, domnii, nu aveti o limita de varsta cand vine vorba de perpetuarea speciei spre deosebire de femei

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă