Aici se discuta > Subiecte despre si pentru singles

Single cu copii

<< < (7/49) > >>

Sara:
Multumim, julia!
La Antipa merita si pentru adulti. De cand l-au renovat arata foate frumos, insa iti trebuie ciar o zi intreaga daca vei sa vezi si sa citesti de toate! Eu am fost foarte impresionata de cum l-au pus la punct.

La Ateneu as fi interesata dupa sarbatori de programele pentru copii.

La Muzeului  National de Arta in sectiunea Programe Familii se fac periodic (adica lunar) intalniri cu parintii si copiii. Se dezbat diferite teme interesante. Tot la MNAR , foarte interesant pentru copii (mie mi-a placut foate mult si mie, de cate ori am fost) Pasarea ascunsa in piatra - o introducere frumoasa a copiilor in operele brancusiene. Toate programele MNAR pentru copii sunt pe categorii de varsta si se fac cu programare in prealabil.

Daca avem printre noi parinti single cu copii mai micuti, dornici sa mearga,  poate stablim o intalnire la unul din programele pentru copii!

Erica:

La multi ani ! Sa aveti un an bun, cu sanatate si cu bucurii ! :)

Si noi suntem amatoare de muzee, teatre si evenimente pentru copii, sunt prin zona daca hotarati sa mergem pe undeva.
La Antipa - ne-a placut mult, mai ales acum dupa renovare. La MNAR am fost la o intalnire cu "Pasarea ascunsa ..." dar sincer nu cred ca am mai merge ...
Am auzit ca la Muzeul Nat. de Geologie este in perioada asta o expozitie interesanta cu personaje din ceara.

Dar eu vreau si la munte  :'( ... macar 3 zile ... si mai ales sa fie zapada !

... de Sarbatori "am petrecut" trist de banal ... acasa la parintii mei ... mi-am propus sa fie ultimul Craciun, An Nou sau Paste in care mai raman acasa ! ... sper sa si sa reusesc sa ma tin de cuvant ... :-[

Erica:
viata asta e mult mai imprevizibila decat ne-o putem noi inchipui ... 

--- Citat din: Sara din Marți, 20 Decembrie 2011, 13:21 ---Este din fericire!

--- Terminare citat ---

... si din nefericire  :-[

... faptul ca nu o putem controla in totalitate si de multe ori apar situatii neprevazute si imprevizibile, rele sau bune, care iti dau toate planurile peste cap sau chiar iti schimba radical existenta ... la asta ma refeream ...

Sara:
La multi ani si un an nou cu bucurii!

Erica, daca doresti poate iesim un we la munte noi si copiii (impreuna cu alti doritori - daca exista)!
Din februarie avem we-urile libere!

Erica:

cu mare placere Sara;
 eu am o posibilitate de cazare undeva la Moeciu, dar nici acolo nu e zapada acum  :( ...
 poate mai ninge pana in februarie si primul wk cu zapada, la munte cu noi !!!  :)

cine se mai inscrie ??  ;D

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă