Aici se discuta > Subiecte despre si pentru singles

Single cu copii

<< < (6/49) > >>

Erica:

wwwooo ce discutii profunde pe aici ... si eu care credeam ca va ingheta subiectul inainte sa dea gheata afara  :)

Sara, esti psiholog cumva ?

... viata asta e mult mai imprevizibila decat ne-o putem noi inchipui ...  :-\

Sara:

--- Citat din: Erica din Luni, 19 Decembrie 2011, 16:52 ---wwwooo ce discutii profunde pe aici ... si eu care credeam ca va ingheta subiectul inainte sa dea gheata afara  :)
--- Terminare citat ---

slabe sanse sa inghete afara  ;)!

--- Citat din: Erica din Luni, 19 Decembrie 2011, 16:52 ---Sara, esti psiholog cumva ?
--- Terminare citat ---

Ba  8)!

--- Citat din: Erica din Luni, 19 Decembrie 2011, 16:52 ---... viata asta e mult mai imprevizibila decat ne-o putem noi inchipui ...  :-\

--- Terminare citat ---

Este din fericire!

varsator38:

--- Citat din: Erica din Luni, 19 Decembrie 2011, 16:52 --- ... si eu care credeam ca va ingheta subiectul inainte sa dea gheata afara  :)

--- Terminare citat ---

nu avea cum sa "inghete subiectul" :)...copii sunt universul parintiilor...indiferent ca e vorba de parinti single sau nu...si sigur multa lume citeste topicul,chiar daca putini sunt cei care scriu...pana la urma conteaza calitatea,nu cantitatea :)
experientele traite alaturi de copii nostrii,modul de interpretare,de intelegere a diferitelor situatii,discutate aici,nu poate decat sa ne ajute.

Sara:
Cei cu copii, ce faceti de sarbatori?
Ce program aveti cu copiii?

julia:
la Antipa sunt zilele cu intrare libere, nu stiu daca mai tine inca.
la Ateneu sunt programe de educatie muzicala pt copii simbata in care ii familiarizeaza cu muzica clasica dar si cu instrumentele respective.
la Geologie aveau tot simbata niste cursuri de istorie a pamintului pe diferite perioade, cu ateliere de construit sau desenat ceva.

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă