Aici se discuta > Subiecte despre si pentru singles
Single cu copii
luciamanta:
--- Citat din: Dinu Geta din Marți, 14 August 2012, 16:32 ---Sa iti traiasca!
Eu mi-am dorit copil si nu doar unul, am vrut 3 copii si datorita lui Single Camp am inceput din nou sa sper ca mai exista o sansa sa-mi gasesc jumatatea si sa-i am.
Am fost in situatia de a fi cu cineva care avea deja copil din casatoria anterioara si l-am acceptat, ba chiar mai mult am aranjat o camera numai pentru copil, dar copilul vroia la mama, iar "el" era dependent de copil. Banuiesti ce s-a intamplat?! Copilul nu m-a acceptat, a plecat la mama lui si a plecat si "el" dupa copil. Dureros a fost, ca dupa ce trecusem dupa un divort urat, a mai trebuit sa trec si peste o alta incercare esuata. De atunci am ales sa raman singura si am devenit un om trist. Dar dupa cativa ai, am incercat din nou tot cu un barbat cu copil doar ca el nu si-l recunostea si nu-l vizita. Vazusem fotografia copilului si semana cu el, dar de cate ori deschideam subiectul "copilul" incepea sa tipe si sa se certe cu mine. In fine, relatia s-a terminat din cauza comportamentului necioplit pe care il avea.
Iar acum, datorita lui Single Camp m-am trezit la viata, sa incep sa sper ca va iesi si soarele pe strada mea. :)
--- Terminare citat ---
Esti un om cu suflet mare, Geta. M-au impresionat foarte mult cele scrise de tine. Lasă trecutul în urmă, eşti tânără, ai calităţi, ai resurse pentru un nou început! :)
Geta D:
Va spun sincer, ca dupa cele 2 experiente, mi-am dat seama ca mama avea dreptate cand imi spunea ca relatiile nu sunt simple atunci cand sunt la mijloc copii din casatoriile anterioare. Nu am ascultat-o. :hammer:
Si am ajuns la concluzia ca as prefera pe cineva la fel ca si mine fara copii.
Ana:
--- Citat din: bitek din Marți, 14 August 2012, 16:57 ---[...]Acu`, vorbind serios, nu stiu...da, cred ca as avea o retinere (initiala) in a intra intr-o relatie cu o femeie care e mama deja. Probabil ca si datorita faptului ca (in sinea mea egoista) as crede ca in sufletul ei poate fi loc mai putin pentru uratu` de moa, pe motiv ca e cineva deja acolo.[...]
--- Terminare citat ---
Asa ma gandeam si eu inainte, a propos de barbatii cu copii. Acuma logica e fix invers. Daca n-are deja copil, sau daca nu s-a implicat activ in cresterea copilului, imi pierd vremea, pentru ca n-o sa priceapa in veci faptul ca atunci cand ai copil, nu mai poti sa zburzi ca inainte.
bit:
Pai ca-nainte nu mai zburzi nici daca ti-ai rupt piciorul fiindca ai calcat in gropi uitandu-te dupa blonde :D Sau daca treci de-o varsta, io stiu, 30 si nitel. Sau daca pur si simplu te-ai saturat de zburdat. Asa ca...nush, io n-as fi asa categoric in excluderi. Niciodata nu spune "niciodata", stii cum se spune.
Mari_a:
Nu mai zburzi ca inainte pentru ca ai pe cineva care depinde intru totul de tine. Un copil inseamna grija permanenta, responsabilitate. Pentru un parinte responsabil! Ca-s atatia care i-au facut si nu le pasa de ei
Ana, sa-ti traiasca bebelul, sa fie sanatos si norocos si sa ai numai bucurii alaturi de el! :)
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă