Aici se discuta > Subiecte despre si pentru singles

Single cu copii

<< < (30/49) > >>

Caroline:
Mai zic si eu ceva, chiar daca nu sunt "single cu copii" sau mai bine zis, sunt, da' cu copiii altor parinti, la scoala.  oO
Io zic asa: ca-i faci sau nu, ca-s ai tai sau nu-s ai tai, dea Domnu' sa nu aiba parte de copii decat aia care-i merita. Nu exista rau mai mare decat un parinte denaturat.

luciamanta:

--- Citat din: Caroline din Marți, 14 August 2012, 15:04 ---Mai zic si eu ceva, chiar daca nu sunt "single cu copii" sau mai bine zis, sunt, da' cu copiii altor parinti, la scoala.  oO
Io zic asa: ca-i faci sau nu, ca-s ai tai sau nu-s ai tai, dea Domnu' sa nu aiba parte de copii decat aia care-i merita. Nu exista rau mai mare decat un parinte denaturat.

--- Terminare citat ---
Fericiţi cei care se merită unii pe alţii, părinţi şi copii! :)

Ana:
Se baga cineva la liniute cu carucioare?

Geta D:

--- Citat din: Ana din Marți, 14 August 2012, 12:39 ---Eu sunt parinte singur, muc cel mic implineste in curand 2 luni. Pot sa spun ca inainte sa se intample, nici nu concepeam ideea sa stau cu cineva care are copii, iar acum optica mea s-a schimbat dramatic. Asa ca inteleg foarte bine de ce atunci cand n-ai copii vrei sa stai printre cei ca tine si cand ai copii, vrei tot pe cineva ca tine.
In consecinta, apreciez in mod deosebit pe cei care n-au copii, dar accepta sa stea cu cineva care are copil.

--- Terminare citat ---
Sa iti traiasca!
Eu mi-am dorit copil si nu doar unul, am vrut 3 copii si datorita lui Single Camp am inceput din nou sa sper ca mai exista o sansa sa-mi gasesc jumatatea si sa-i am.
Am fost in situatia de a fi cu cineva care avea deja copil din casatoria anterioara si l-am acceptat, ba chiar mai mult am aranjat o camera numai pentru copil, dar copilul vroia la mama, iar "el" era dependent de copil. Banuiesti ce s-a intamplat?! Copilul nu m-a acceptat, a plecat la mama lui  si a plecat si "el" dupa copil. Dureros a fost, ca dupa ce trecusem dupa un divort urat, a mai trebuit sa trec si peste o alta incercare esuata. De atunci am ales sa raman singura si am devenit un om trist. Dar dupa cativa ai, am incercat din nou tot cu un barbat cu copil doar ca el nu si-l recunostea si nu-l vizita. Vazusem  fotografia copilului si semana cu el, dar de cate ori deschideam subiectul "copilul" incepea sa tipe si sa se certe cu mine. In fine, relatia s-a terminat din cauza comportamentului necioplit pe care il avea.
Iar acum, datorita lui Single Camp m-am trezit la viata, sa incep sa sper ca va iesi si soarele pe strada mea.  :)

bit:
Io ma gandeam mai pe d-a dreptu`: sa postez anunt cu "Caut mamica (eventuala sau actuala, nu importa. Ca daca e eventuala, o facem si actuala)...  ;D
Acu`, vorbind serios, nu stiu...da, cred ca as avea o retinere (initiala) in a intra intr-o relatie cu o femeie care e mama deja. Probabil ca si datorita faptului ca (in sinea mea egoista) as crede ca in sufletul ei poate fi loc mai putin pentru uratu` de moa, pe motiv ca e cineva deja acolo.  Insa, daca ochiu` meu vede ca ea e "the one"pentru mine (adica love, brain si understanding asa cum trebe), sa ne fie cu iertare, poa` sa aiba si 22. De copii. Mai facem 22 si uite-asa, ma fac antrenor de echipa de fotbal american! Cu toate liniile complete chiar.

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă