Aici se discuta > Subiecte despre si pentru singles

Single cu copii

<< < (32/49) > >>

Ana:
Multumesc :)
Sper ca pana la Craciun sa creasca destul cat sa il pot lua cu mine la Azuga daca tot acolo om merge.
In continuare caut amatori de curse cu carucioare sau concursuri de scuipat suzeta, avand in vedere ca de plimbat, nu prea ne putem plimba :)
Off topic, de ce nu pot trimite mesaje private?

micaela:

--- Citat din: Dinu Geta din Marți, 14 August 2012, 17:14 ---Va spun sincer, ca dupa cele 2 experiente, mi-am dat seama ca mama avea dreptate cand imi spunea ca relatiile nu sunt simple atunci cand sunt la mijloc copii din casatoriile anterioare. Nu am ascultat-o.  :hammer:
Si am ajuns la concluzia ca as prefera pe cineva la fel ca si mine  fara copii.

--- Terminare citat ---

evident ca e mai complicat in varianta asta... insa uneori merita efortul si rabdarea si iese si bine.
Fa cum simti. nu exista retete de "asa e bine", "asa e rau" sau vreo garantie a reusitei in vreo varianta.

micaela:

--- Citat din: Ana din Marți, 14 August 2012, 17:21 ---Asa ma gandeam si eu inainte, a propos de barbatii cu copii. Acuma logica e fix invers. Daca n-are deja copil, sau daca nu s-a implicat activ in cresterea copilului, imi pierd vremea, pentru ca n-o sa priceapa in veci faptul ca atunci cand ai copil, nu mai poti sa zburzi ca inainte.

--- Terminare citat ---

n-as generaliza. unii barbati pot intelege.
dibacia sta in a nu-l face pe el sa se simta mereu "secundar" si sa stii sa mediezi eventualele tensiuni intre copil si el, in mod impartial, aratand iubire si intelegere si unuia si altuia. Nu-i simpla deloc postura "din mijloc", e procustiana de-a dreptul  ;D

Ana:
Sunt de acord ca exista exceptii si in mod cert daca ai de-a face cu o exceptie, foarte bine.
Regula insa e cea care e.
Ma uit la mine: am inceput deja sa lucrez, cat timp stau acasa suntem siamezi, adica nu pot sa misc in front, iar cat timp lucrez iar nu pot sa misc in front, pentru ca sunt la munca. Unde incape un el in ecuatia asta?
Ok, o sa mai creasca, dar daca il vad doar dimineata si seara + weekendurile, singura sansa sa leg o relatie afectiva rezonabila este ca tot timpul cat sunt acasa sa stam impreuna.
Poti sa zici ca o seara pe saptamana chemi pe cineva sa stea cu bebe si tu te duci la distractie. Poti sa iei siamezul cu tine, dar asta presupune sa accepte si el asa ceva.
Oricum o intorci, odata ce ai copil si esti parinte singur, Singles Camp scrie pe tine ;)

micaela:

--- Citat din: Ana din Marți, 14 August 2012, 21:32 ---Sunt de acord ca exista exceptii si in mod cert daca ai de-a face cu o exceptie, foarte bine.
Regula insa e cea care e.
Ma uit la mine: am inceput deja sa lucrez, cat timp stau acasa suntem siamezi, adica nu pot sa misc in front, iar cat timp lucrez iar nu pot sa misc in front, pentru ca sunt la munca. Unde incape un el in ecuatia asta?
Ok, o sa mai creasca, dar daca il vad doar dimineata si seara + weekendurile, singura sansa sa leg o relatie afectiva rezonabila este ca tot timpul cat sunt acasa sa stam impreuna.
Poti sa zici ca o seara pe saptamana chemi pe cineva sa stea cu bebe si tu te duci la distractie. Poti sa iei siamezul cu tine, dar asta presupune sa accepte si el asa ceva.
Oricum o intorci, odata ce ai copil si esti parinte singur, Singles Camp scrie pe tine ;)

--- Terminare citat ---

Asta cat e mic...si e mic cam vreo 15 ani. ;D insa, pe parcurs, vei vedea, nu veti mai fi atat de siamezi, daca ai grija sa nu-l faci foarte dependent de tine. Apoi se va distanta el, isi va reclama independenta si-si va prefera grupul de prieteni.
nu privi atat de "in tragic" si transant situatia...si colega mea era singura cu un copil mic ci infiat. si iata ca acum exista si "el".
viata e imprevizibila. relaxeaza-te, vezi-ti de pui, bucura-te imens ca-l ai (te va ajuta sa depasesti momentele foarte grele, aceasta recunostinta) si mergi inainte zambind....vorba unei cunoscute fraze "nu se stie cine se va indragosti de zambetul tau"  :).

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă