Arhiva > Arhiva

Povesti cu talc sau morala

<< < (8/10) > >>

silviu:

--- Citat din: carmentoma ---În secolul al XV-lea, într-un oraş micuţ locuia o familie care avea 18 copii.În ciuda condiţiei lor nevoiaşe...
--- Terminare citat ---
morala: cand esti nevoias, foloseste durex

carmentoma:
Interesanta e morala pe care ai perceput-o tu ! Mie nu mi-ar fi trecut prin cap!

Mari_a:
Apropo! V-am povestit ca fac cumparaturi saptamanal pentru niste mosi si babe. Ii mai iau si pe ei uneori prin supermarket, sa-i plimb (cand am timp – ca ei iau la studiat fiecare raft!). L-am luat odata pe Nea’ de 75 de ani. Am stat dupa el o mie de ceasuri – cel mai mult la aparatele de ras: nu se hotara cu cate lame si ce culoare sa aiba coada! Cand in sfarsit am luat multe si de toate, ne-am dus la casa. Si il vad ca ia de pe-acolo si arunca in cos, cu cea mai mare nonsalanta, un tub de spray Durex Play  :o . Ce faci cu el ? Imi face semn ca se parfumeaza pa piste tot – ca el asa face cu deodorantul – isi da din cap pana-n picioare, pe oriunde, peste haine, peste orice, ca sa miroasa frumos. Ii zic ca ala nu e deodorant, il iau si-l pun la loc (intrebandu-ma in gand daca l-au vazut aia din spatele nostru!). S-a minunat foaaarte tare acasa cand i-am spus ce era si pentru ce!

Sara:

--- Citat din: Mari_a din Marți, 20 Decembrie 2011, 13:49 --- S-a minunat foaaarte tare acasa cand i-am spus ce era si pentru ce!

--- Terminare citat ---

Bine ca n-a avut un soc  ;)!

janeta:

--- Citat ---S-a minunat foaaarte tare acasa cand i-am spus ce era si pentru ce!
--- Terminare citat ---

daca ai fi luat-o si pe babuta poate ca ...cine stie...la vederea tubului  isi mai aduceau aminte de tinerete  :D

vezi , daca faci lucrurile pe jumatate ? :D

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă