Aici se discuta > Subiecte generale

Comunicam prin muzica

<< < (317/1323) > >>

almi_gabi:
l-am ascultat chiar acum pe Jay Z - imi place ideea cu fundalul pe care se regasesc fetele noastre de la capalna - totusi - parca s-ar fi putut si mai mult  8) - e un contrast care mie nu prea mi-a sunat chiar ok - am auzit rap combinat cu muzica simfonica si se poate si mai bine - iar acordurile "capalnei" permiteau destule variatii - dar ideea este chiar de laudat  :)

Mari_a:
Da, nah, de gustibus non disputandum! În zilele noastre totul se amestecă, se cover-uiește și se remixează! Bani sa iasă! Jay Z nu cred că știe ce-i aia Căpâlna. Mie-mi place ce comentează Victor ăla, la pct.6., deși cam exagerează - se vede de la o poștă că-i e dor de acasă!
Iată că gemenele noastre Mihaela și Gabriela, care își fac veacul prin State de câțiva ani și care au fost luate în râs atât aici, cât și acolo ( ) au ajuns să șurubărească și ele un pic pe la uzina de muzică a lui Jay Z. (Doamna Modorcea a fost profesoara de română a fiicei mele la liceu, așa că, pe această cale, pot să mă laud că sunt și io prietenă cu Jay Z  ;D )
Fetele de la Căpâlna vin din folclor, dar uite niște tineret mândria țării de pe la noi, cum se amestecă cu odioasele ode făcute pentru ceaușescu! Nah, e o modă și probabil că ei sunt prea tineri ca să știe că pe noi, ăștia mai copți, aceste cuvinte ne doare! Am auzit la radio o odă întreagă bleaaah! remixată de niște băieți, n-o găsesc acum.

almi_gabi:
mari - se pare ca nu suntem pe aceasi lungime de unda in ale muzicii - melodia baietilor de la Guess Who - Locul potrivit - am ascultat-o la vremea respectiva pana la epuizare - mi s-a parut incredibila
mai au cateva melodii in acelasi ton - eu cred ca baietii au ceva de spus - binenteles cu amprenta varstei si conceptiei lor despre ce a fost inainte de revolutie 
da' asa cum spui  "de gustibus non disputandum! "  :) - fiecare alege ce muzica asculta, ce carti citeste sau la ce filme se uita

marcutza:

marcutza:

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă