Aici se discuta > Subiecte generale
Comunicam prin muzica
almi_gabi:
spre surprinderea mea am constatat ca in topurile straine este prezenta (bine clasata) Alexandra Stan si ale ei melodii ;D 8)
janeta:
almi_gabi:
Platforma YouTube a ajuns sa defineasca era materialelor video postate online, asadar era necesara alcatuirea unui top al celor mai vizualizate videoclipuri ale tuturor timpurilor.
In 2007 a fost facut primul astfel de top, in care prima pozitie era ocupata de Judson Laipply, un comediant ce executa un numar de dans, video ce a obtinut 56 de milioane de vizualizari. Numarul era enorm pentru acele timpuri. Apoi, in 2008, Avril Lavigne i-a furat locul intai cu piesa Girlfriend, ce a devenit un succes mondial, cu 103 milioane. La inceputul lui 2010, clipul home-made cu doi pusti simpatici, Charlie bit my finger - again! a facut furori, ajungand la 148 milioane de vizualizari si inlocuind-o in top pe Avril.
In sfarsit, in 2011, faima nou-venitului Justin Bieber a atins culmi impresionante, iar colaborarea sa cu celebrul rapper Ludacris l-a ajutat sa isi urce piesa Baby in topul YouTube pana pe primul loc si sa o mentina acolo pana in prezent. Tanarul artist a atins o impresionanta cifra de 400 de milioane de vizualizari, fiin preferatul copiilor si adolescentilor din intreaga lume
actualul top arata :
1
2
3
alventani:
Weekend simpatic! :)
Mari_a:
Îmi plac topurile! Pe lângă cele de pe VH1 (old but gold!), urmăresc asta:
http://www.billboard.com/charts/
Acum sunt cu urechile pe niște vechi prieteni de-ai mei: Red Hot Chili Peppers și noul lor album I'm with You
Printre picături, mai merge și Jay Z cu Watch the Throne. În cânticelul Murder to Excellence, rapperul american (căruia Beyonce îi va dărui mintenaș un bebe) se intersectează cu fetele românești de la Căpâlna, prin intermediul gemenelor noastre de la Indiggo:
http://www.gandul.info/magazin/video-jay-z-feat-fetele-de-la-capalna-cum-s-a-inspirat-rapperul-american-dintr-o-melodie-populara-romaneasca-8642204
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă