Aici se discuta > Subiecte generale
Comunicam prin muzica
Mari_a:
almi_gabi, nu m-am exprimat eu clar :). Era doar un exemplu de amestec. Guess Who are niște muzichii tari cu Spike, cu Grasu XXL care... nu s-au difuzat la radio! Aș da niște exemple, dar nici pe aici nu se pot pune ;)
Aici e de pus domnul acesta http://www.realitatea.net/bryan-ferry-in-premiera-in-romania-pe-18-septembrie-la-arenele-romane_866047.html
Și un cântec nemuritor: Will You Still Love Me Tomorrow - cu care, în 1961, a ajuns în vârful topurilor primul grup integral feminin: The Shirelles. Toată lumea îl știe din filmul Dirty Dancing; a fost cântat de-a lungul anilor de o mulțime de nume mai mari sau mai mici - Cher, Neil Diamond, Elton John, Laura Branigan, Bee Gees, Smokie, Amy Winehouse (pt.filmul Bridget Jones: The Edge of Reason), chiar și U2 și mulți-mulți alții.
janeta:
cu dedicatie pentru nostalgicii emigrarii :
Mari_a:
Ah-ha-haaa, foarte dulci băieții de la Fără zahăr! Nici eu nu m-am născut la locul potrivit - m-a greșit mama cu câteva mii de km - cum zicea cineva pe-aici. Mi-a fost frică să plec în 1991, dar fiică-mea, azi, n-are nici o teamă :D
Cântecele astea cu alungați monotonia și fugiți din România mi-au reamintit de unu' clasic de dor de ducă:
luciamanta:
O melodie superba
bit:
Nu stiu daca mi se pare mie insa majoritatea pieselor muzicale actuale nu-s decat o alaturare (mai mult sau mai putin nefericita) de sunete pe care creatorii au pretentia sa le numeasca muzica. Sa fim seriosi! Alexandra Stan, Inna, Justin Bieber...hai bre! Probabil ca-s prea subiectiv insa ma bucur ca am apucat timpurile in care se facea muzica (cam spre final, insa am prins o bucata buna), atunci cand se punea mult suflet, cand talentul nu era o problema rezolvata cu sequencere si cu sound banks, cand toata lumea canta live...Nu zic, exceptii mai sunt si azi. De exemplu Adele, Alicia Keys sau Amy McDonald. Insa din pacate sunt doar exceptii. Intr-adevar, de gustibus...Da`problema-i cu gustibus, ca-i plina de E-uri muzica de azi! As vrea sa am senzatia aia de "piele de gaina" mai des, nu doar la "Halo" sau alte 5-6 piese in ultimii 5-6 ani...As vrea sa vad asa ceva mai des
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă