Aici se discuta > Subiecte despre si pentru singles

Single sau in cuplu?

<< < (156/171) > >>

adda:
Da , fie vorba intre noi, mai am si eu cate o zi de-asta si ca sa ma exprim optimist, ma uit in oglinda,imi dau doua palme si merg mai departe (ca sa imi revin)  ;D ;D pt ca, nu-i asa? viata asta merita traita pt ca doar una avem  :thumbup:

Doamne...nici mie nu-mi vine sa cred ce buna sunt la dat sfaturi . ;D ;D

Sunrise:
adevarul e ca imi place deja forumul, are o atmosfera aparte. Dar imi lipseste comunicarea asta zilnica, sa pot schimba o vorba cu cineva cand sunt acasa.

adda:
a fost o perioada cand era putin mai animat forumul....cine stie...poate e nevoie sa-l resuscitam noi putin  :)

ema.emilia.5:
Singuratatea e un sfesnic foarte bun, mai ales dupa o relatie de lunga durata, si care nu s-a terminat in mod neplacut... ai timp de gandire,ai timp sa iti dai seama unde ai gresit sau ce a gresit  cel de langa tine... singuratatea iti da puterea sa te autodescoperi daca nu ai avut timp in trecut decat pentru descoperirea partenerului  :) OOOO.... dar nimeni nu zice sa ramai singur(a)... din contra, dupa ce crezi ca esti gata sa incepi un nou drum, trebuie sa cauti puterea in sinea ta si sa spui- vreau din nou sa iubesc,vreau din nou sa simt ca exista acel cineva care ma va face sa zbor si sa uit de mine! :)
Eu sunt singura de aproape 3 ani, dar nu cred ca singuratatea trebuie sa ramana pe capul meu, dar nici nu fortez nota , acordand sanse sa intre in viata mea primul venit! O NU! Sa nu uitam ca ... fiecare an care trece peste noi ne maturizeaza, ne defineste si nu in ultimul rand ... ne face mai pretentiosi! Asa ca... cel care va intra in viata mea trebuie sa se si ridice la standardul pe care al vreau...
Deci optez pentru relatie, dar una care sa merite! :flori:

silvia.elena:
Buna singuraticilor! Sunt noua pe site si as dori sa imi explice cineva cam care e treaba pe aici! Am 22 de ani si sunt din Galati(daca are vreo relevanta pentru cineva) si simt nevoia sa vorbesc si eu cu cineva. Din cat am citit pe aici mi se pare foarte dragutz forumul pentru ca fiecare se poate destainui aici. Trec printr-o perioada mai dificila, post-despartire, ;) deci am nevoie de voi, cei in aceiasi situatie ca mine sa mai schimbam niste sfaturi:*:*:*

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă