Aici se discuta > Subiecte despre si pentru singles
Single sau in cuplu?
Sunrise:
Teama clar determina decizii proaste, cred ca din teama de singuratate m.am aruncat in ultima relatie care a durat totusi ani multi. La final am tras linie si am recunoscut onest fata de mine ca desi am vazut niste semnale de nepotrivire din start si intuitia mi.a soptit ca nu va fi forever eu am preferat sa profit de cativa ani frumosi cu pretul unui an final mizerabil.
Sunrise:
Si cand spun ca nu ma simt confortabil sa exemplific ca m.ar ajuta sa aflu ca mai sunt persoane care simt la fel, asadar nu ma simt ok sa ies la o cafea singura, la film nici atat, la evenimente unde majoritatea sunt perechi ma simt aiurea rau, doar pe la magazine merg singura dar mai rar decat daca as fi cu cineva. Practic ajung sa petrec mult timp in casa plictisindu.ma decat sa ies singura pe usa. Ah, si concediile sunt o mare problema, m.am bucurat sa vad ca aici voi gasi o modalitate sa gasesc potentiali parteneri de petrecut impreuna timp liber si chiar vacante (cu conditia sa mai lucrez la relatia mea cu muntele:))
wonderland:
Sigur că mai sunt persoane pentru care nu e confortabilă nici una dintre situațiile enumerate de tine, Sunrise.
Totuși, important e să nu lași să devină un obstacol de netrecut. Concediile, da, revelioanele sau nunțile pot deveni dificile.
În rest, am învățat să cântăresc dacă merită să renunț la ceva care îmi face plăcere, doar pentru că e nevoie să merg singură.
adda:
Iata un articol care va v-a mai ridica moralul , apropo de ce spunea Sunrise si Wonderland :)
http://totulpentrusuflet.wordpress.com/2011/07/13/ti-ai-gasit-sufletul-pereche/
Sunrise , am observat ca majoritatea nouintratilor pe forum trec printr-o perioada mai dificila sau au trecut deja, aici ai cea mai mare sansa sa vezi putin cu alti ochi statutul de single, sau daca nu, cel putin sa stii ca nu esti singura in situatia asta, ca tine si ca mine si ca majoritatea....
Sunrise:
Multumesc Adda ca te-ai gandit la mine!
ai dreptate, dupa cate o perioada insorita in care cred ca sunt absolut impacata cu situatia, vine cate o zi in care nu ma simt in apele mele, asta ca sa ma exprim optimist :).
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă