Aici se discuta > Subiecte despre si pentru singles

Single sau in cuplu?

<< < (27/171) > >>

janeta:

--- Citat ---poate exista oare sa fii "libera in doi"...? :-\
--- Terminare citat ---

categoric , draga mea . casnicia , convietuirea impreuna cu omul drag nu presupune constrangere sau , mai bine zis , nu ar trebui sa presupuna asta .
sentimentul de incorsetare , de pierdere a asa zisei libertati apare , dupa parerea mea , in acelasi moment cu slabirea intensitatii sentimentului de iubire fata de partener . si atunci , corect ar fi sa punem capat relatiei . numai ca nu gasim in noi suficienta putere pentru o solutie transanta si radicala si de aici toate frustrarile ramanerii intro relatie ce nu-ti mai e potrivita .

daca am fi mai sinceri fata de noi , de partenerul nostru , fata de darul vietii ( copilul , adica ) nu am sta campati intro relatie ce nu are in comun decat un buna dimineata si o noapte buna si alea pronuntate cu ciuda .

parerea mea  :D

julia:
pina la urma, ce cautam de fapt in cuplu? un partener la fel ca noi sau pe cineva diferit care sa ne completeze?

Manfred:

--- Citat din: julia din Duminică, 13 Noiembrie 2011, 10:17 ---pina la urma, ce cautam de fapt in cuplu?

--- Terminare citat ---

Noi sau voi? :)

julia:
Noi sau voi.  :)

balanta:
Julia, acum ca alta data era altfel, cred ca imi doresc un alt tip de relatie decat cea clasica...sunt o fire energica si ocupata...sunt activa de dimineata pana seara si wek nu mai zic...imi place ca Janeta sa am cu cine bea cafeaua dim daca e la o adica, dar pana seara la 21-22 nu ma mai prinde pe acasa...cine sa faca de mancare ca io oricum nu as gati si daca stau acasa ca am alt stil de a mancat, nu calc, nu fac curat ( ma ajuta cineva), nu am copil de crescut...daca stau degeaba pocnesc...la tv nu privesc...in wek imi place sa plec singura sa fac poze sau la prietene care ce ironie( toate au divortat sau nu s-au casatorit), la expozitii ale prietenilor...la sala, la innot...ma intreb atunci ce partener ar avea nevoie de ce vreau eu...?....adica o "femeie-lipsa"...adica si io vreau dragoste...da cred ca in filme...din cand in cand!

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă