Aici se discuta > Subiecte despre si pentru singles

Single sau in cuplu?

<< < (26/171) > >>

balanta:
nu neaparat....dar sentimentul de sufocare e inevitabil uneori....poate acea "pauza" a prins e bine...uneori traim cu impresia ca poate altcineva mai bun pentru noi e acolo, undeva si cand descoperi ca nu e asa te intorci unde te simti "legat" mai mult, acolo unde macar ai construit ceva...e greu sa recladesti dupa o anumita varsta ceva trainic cand esti deja harsiit de viata si poate mult mai intransigent in urma dezamagirilor

julia:
dar poate ca ala e momentul in care trebuie sa-ti reevaluezi prioritatile si sa incepi sa traiesti pentru tine nu luindu-te la intrecere cu altii

janeta:
eu sunt , categoric , pentru viata in cuplu .
nu-mi place statutul de single , nu-mi place sa ma trezesc dimineata si sa fac o singura cafea , nu-mi place sa-mi fac planuri doar pentru mine...
sunt single pentru ca asa a hotarat.. .dumnezeu stie cine  dar , daca as putea sa-i pun cateva intrebari celui ce a decis asta , sigur nu ar fi dintre cele confortabile .
cred (inca) cu tarie ca noi suntem doar jumatate dintrun intreg si n-am sa pot milita niciodata pentru statutul de verisoara Bette .

niciodata nu am sa ma pun mai presus de semenii mei de sex opus si , de asemenea , n-am sa consider ca barbatii au vreun atu in plus fata de mine . pur si simplu suntem doua jumatati ale aceluiasi intreg , numai ca trebuie ceva indemanare in a le combina la modul ideal .

balanta:
janeta, eu oscilez intre si intre...depinde de trairile de moment....ca o balanta dezechlibrata ;D...sunt dificila din acest punct d evedere....vreau sa fiu si singura si in cuplu....poate exista oare sa fii "libera in doi"...? :-\

julia:
ihi
o zi/saptamina la tine, o zi/saptamina la el ..

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă