Aici se discuta > Subiecte despre si pentru singles

Single sau in cuplu?

<< < (28/171) > >>

Mari_a:
blanta, subscriu, iscalesc, incuviintez, achiesez, sunt pentru! Cu un singur, mic, miiic, mititel amendament: de ce doar in filme?

silviu:

--- Citat din: balanta din Duminică, 13 Noiembrie 2011, 14:57 ---ma intreb atunci ce partener ar avea nevoie de ce vreau eu...?....adica o "femeie-lipsa"...
--- Terminare citat ---
dar de ce ai avea nevoie de un partaner? doar sa va iubiti ca-n filme, din cand in cand? ???

balanta:
da Silviu si mi se pare un motiv bun...ma intereseza dragostea care trece prin inima si nu prin stomac...in rest imi place ce fac ...daca si el vrea sa tina pasul cu mine e ok...sau poate avea programul lui...tot ok...daca ne putem "iubi" si mai des , de ce nu! In rest sincer, nu stiu ce mi-ar trebui partener...copil nu mai fac, tata la copil nu mai ca cazul ca are 25 de ani...financiar ma sustin si nu ma intereseaza...de iesit am cu cine sa ies ....ai dreptate...mi-a mai ramas cafeaua de dimineata si sex....(parca asta e unul din motivele despartirilor si nu faptul ca nu a gatit nevasta)

Manfred:

--- Citat din: balanta din Duminică, 13 Noiembrie 2011, 16:47 --- cafeaua de dimineata si sex....(parca asta e unul din motivele despartirilor si nu faptul ca nu a gatit nevasta)

--- Terminare citat ---

coffee and sex, hmm vad ca se discuta  chestii interesante pe aici, (alint?)aroma a juns departe... :)
despre cafea nu intreb, dar referitor la sex ma framinta o chestiune. Cu ceva timp in urma o amica single mi-a zis ca pentru ea sexul nu e important ci dragostea, ca ea e abstinenta de vreo ceva vreme(ani?) si ca nu sufera din asta, ca "nu e ca la voi" :). Cum mi-o mai spusese cineva inainte am inceput sa ma intreb daca nu e un fenomen mai general decit credeam. Sau nu?

varsator38:
Din ce "grupare" facea parte amica!? :)

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă