Aici se discuta > Subiecte despre si pentru singles
Single sau in cuplu?
balanta:
--- Citat din: Mari_a din Luni, 24 Octombrie 2011, 12:58 ---......
Zicea una odata ca a fi single este un lux.
--- Terminare citat ---
adevarat lux! :)
cred ca a fi single e si un act de curaj....dar stiu pe unii care ar spune ca e o lasitate...e si o neadaptare la fals si ipocrizie....dar nu ne putem supara pe traditia societatii de a ne "spala" mintile cu mituri si stereotipuri...altii ar spune ca e egoism curat....altii ca e o nefericire...unii in ascuns tanjesc...altii sunt satui....cred ca cel ce ne-a creat se distreaza bine pe seama noastra...mereu vrem ce nu avem...si eu as vrea sa fiu "libera in cuplu"....ceea ce in fapt e o dorinta antagonica....a fi cu cineva implica responsabilitati iar eu sunt avida de libertate!....
julia:
--- Citat din: Saturnianul din Duminică, 23 Octombrie 2011, 23:33 ---Sunt niste tipare comportamentale antagonice pentru mine si admit ca nu le pricep.
--- Terminare citat ---
uneori nu spunem din dorinta de a-i proteja pe ceilalti. si pe cine sa vrei sa protejezi mai mult daca nu pe cei pe care ii iubesti?
julia:
eu cred ca si casatoriile (ca orice pe lumea asta) au termen de valabilitate, si nu e sanatos sa le folosim dupa data expirarii.
dar oare cine renunta mai usor la o casnicie ratata: femeile sau barbatii?
balanta:
Julia, nu stiu daca neaparat sunt ratate casniciile...pur si simplu nu ne invata nimeni ce asteptari trebuie sa avem de la ea...si avem prea multe ...atat timp cat chiar insasi locuitul cu parintii, copii care sunt cumva legaturi de sange sunt greu de gestionat si cu ei nu stai o "viata" cum putem reusi sa stam cu o persoana care pana la urma e legata de noi printr-un act sau sentiment sau cumul material?
julia:
exact. la asteptari nerealiste prima pe lista e "impreuna pina la adinci batrineti".
dar eu ma intrebam cine e mai transant si face primul gestul de a rupe pisica in doua
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă