Aici se discuta > Subiecte despre si pentru singles

Single sau in cuplu?

<< < (25/171) > >>

balanta:
daca nu fuge dupa alta femeie sau la mama, barbatul taie doar coada la pisica....femeile sunt cred eu cele  care rup pisica in noua si nu doua...

lill:
Recunosc ca in ceea ce ma priveste, se aplica pareara ta.

Acum, vis a vis de tema, prefer in continuare - cel putin pentru moment - sa fiu singura.

julia:
sunt bune si perioadele de singuratate dintre relatii, mai ales daca esti proaspat rupt de alta

dar pe termen lung nu cred ca asta vrem, dar din pacate uneori de asta avem parte

almi_gabi:
e asta cu "vrem" - ce vrem, cand vrem, daca vrem - single sau cuplu - si daca asa de ce nu invers - si cum ne era mai bine - acum sau inainte - o serie de intrebari si despicari si explicatii - de fapt asta e viata - se intampla - situatiile pot alterna 
citeam ce spuneai mai devreme ca si casatoriile au termen de valabilitate - si as adauga - uneori nu sunt de unica folosinta - se mai intampla si situatii in care cei doi se reimpaca si se recasatoresc - si o duc mai bine decat prima oara
ce se intampla ? - separarea i-a facut de fapt sa inteleaga ca se iubesc si ca vor sa fie impreuna !?

julia:
probabil ca nu s-au desprins de fapt unul de altul, sau ce i-a despartit e mai putin decat ce i-a legat la inceput

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă